Ziare.com

Stagii de practica la SIE, pentru masteranzi

Duminica, 06 Februarie 2011, ora 20:52

   

Stagii de practica la SIE, pentru masteranzi
Serviciul de Informatii Externe ofera masteranzilor din domeniul socio-uman stagii de practica in zona "informatiilor din surse deschise", incepand cu 2011.

Cei care vor participa la acest proiect vor avea sansa de a dobandi, timp de o luna, experienta practica, intr-un domeniu de activitate greu accesibil.

"In calitate de director al SIE si de profesor universitar, am observat ca exista un interes al mediului academic si al masteranzilor cu privire la conceptele si instrumentarul cu care un serviciu de informatii externe descifreaza lumea contemporana", a declarat pentru Adevarul directorul Serviciului de Informatii Externe, Mihai Razvan Ungureanu.

El spune ca acest proiect ii vizeaza mai ales acei tineri dispusi sa se implice intr-un "domeniu de activitate incitant".

"Oferim o oportunitate pe care partenerii nostri euroatlantici o utilizeaza de mult timp in dialogul cu mediul academic. Avem, insa, in acelasi timp, si asteptari ridicate din partea celor ce ne vor bate la usa, intrucat nu asteptam spectatori, ci tineri dispusi sa se implice activ intr-un domeniu de activitate incitant, dar care presupune un grad sporit de dedicatie profesionala", a mai declarat Ungureanu, pentru sursa citata.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1936 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

interesant!

acum, se pune problema, tinerii masteranzi care vor participa la aceste stagii, risca sa fie peste niste ani vanati, urmariti, scosi din viata publica, pentru ca au colaborat cu un regim opresiv?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor