Chef Foa si Flavours lanseaza "Stradale Carnivale", in cooperare cu American International School of Bucharest

Marti, 14 Iulie 2015, ora 12:58
5322 citiri
Chef Foa si Flavours lanseaza "Stradale Carnivale", in cooperare cu American International School of Bucharest

Incepand din luna august 2015, Chef Foa si echipa Flavours vor deschide in premiera un nou Food Court in cadrul Scolii Americane Internationale din Bucuresti (AISB).

Ca urmare a castigarii licitatiei organizate de Scoala Americana, Flavours a fost desemnat castigator ca operator pentru toate serviciile de catering din cadrul comunitatii AISB.

Primul pas a fost definitivarea conceptului noului spatiu, care va fi unul complet nou atat pentru Scoala Americana, cat si pentru scolile din Bucuresti in general. Dorinta scolii a fost sa ofere clientilor sai optiunea unei diete sanatoase, echilibrate, precum si un serviciu adecvat pentru mesele servite de copii in scoala (mic dejun, snack sau pranz).

"Nu este vorba doar de a manca ceva repede la lunch, ci de felul in care mancarea este preparata, de calitatea ingredientelor folosite si de modul in care formam deprinderile culinare. Ne dorim sa transmitem - zilnic - obiceiuri sanatoase, prin directionarea spre alternative echilibrate din punct de vedere nutritional si prin deschiderea catre noi gusturi.

Pornind de la aceste principii, am adaptat conceptul 'Stradale' si am creat 'Stradale Carnivale', mai atractiv pentru un public tanar - dinamic si flexibil ca design, sanatos ca si abordare, savuros ca si gust", a exprimat Chef Foa, Executiv Chef, Flavours Food Design.

Conceptul va fi amenajat in jurul temei "Carnivale", intr-un spatiu versatil, oferind elevilor informatii nutritionale prin impactul vizual al design-ului.

"Dorim sa creem in cafeteria scolii noastre o atmosfera sanatoasa prin oferirea unor produse hranitoare si, in special, dorim sa initiem deprinderi sanatoase pentru elevi, ca parte esentiala din programa scolii. Am cautat deci o companie care sa foloseasca produse proaspete, neprocesate, o companie prietenoasa cu mediul si care elimina produsele ce nu sunt bio degradabile.

Sunt bucuros sa anunt colaborarea cu cei de la Flavours, o companie deja consacrata in Bucuresti. Ei au inteles filozofia scolii si au resursele pentru a implementa aspiratiile noastre referitoare la o dieta sanatoasa, practica si hranitoare. 'Suntem ceea ce mancam', spune zicala - la AISB recunoastem ca un stil de viata sanatos, incluzand sport si alimentatie sanatoasa, imbunatateste nu doar viata academica, dar si viziunea fiecaruia asupra vietii. Elevii sanatosi invata mai bine si incurajarea elevilor scolii sa invete mai bine, de-a lungul vietii, face parte din misiunea noastra de a - ne implica, pregati si inspira elevii", declara Dr. Robert Brindley, director al Scolii Americane Internationale din Bucuresti.

Amenajat intr-o suprafata de 600 de metri patrati in cadrul AISB, Stradale Carnivale reprezinta o investitie de peste 300.000 euro, avand suportul scolii pe partea de echipamente si fit out. Stradale Carnivale va servi pana la 1000 de persoane la mese, pe langa optiunea express de take away.

Stradale Carnivale este un restaurant cu circuit inchis, deschis exclusiv comunitatii Scolii Americane, incepand cu august 2015.

Despre Flavours Food Design

Flavours Food Design activeaza in trei domenii de business interconectate si anume: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Le Bistro, Fratellini, Stradale, Fratelli Espresso Bar, Fratelli Beach & Club) si operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

Fondata in anul 2002, Flavours Food Design creeaza si coordoneaza evenimente care inspira si in care toate aspectele sunt bine puse la punct - incepand de la mancare si servicii, pana la stil si design.

Scoala Americana Internationala din Bucuresti este recunoscuta de Ministerul Educatiei din Romania si este acreditata de New England Association of Schools and Colleges, de Council of International Schools, si de Organizatia de Bacalaureat International.

AISB a inregistrat reusite academice de exceptie iar absolventii AISB precum si alti fosti elevi au fost acceptati la universitati de prim rang din lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Stradale Carnivale Chef Foa, #Stradale Carnivale Flavours, #Food Court AISB , #preuniversitar