Profesoara agresata in clasa, de parintii unei eleve

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 19:22
2265 citiri
Profesoara agresata in clasa, de parintii unei eleve
Foto: Arhiva

O profesoara de istorie de la o scoala din Constanta a fost agresata in clasa, in timpul unei ore de curs, de parintii unei eleve care erau nemultumiti de o nota.

Nervosi ca profesoara i-a dat o nota mica fiicei lor, parintii au inceput s-o loveasca pe pe femeie in sala de clasa, de fata cu elevii, relateaza Mediafax.

La unitatea de invatamant au fost chemate imediat mai multe echipaje ale Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta, cat si o ambulanta, dupa ce cadrului didactic i s-a facut rau.

Profesoara condamnata la un an de inchisoare, pentru ca a lovit o eleva

Incidentul a avut loc in aceasta saptamana la Scoala "B.P.Hasdeu" din Constanta, in timp ce profesoara se afla la cursurile unei clase a VI-a, la care erau prezenti 27 de elevi.

Parintii elevei au fost invitati chiar de profesoara sa vina la scoala ca sa stea de vorba despre cum s-a ajuns la nota pe care i-a dat-o fiicei lor. Acestia sesizasera conducerea unitatii de invatamant referitor la modul de apreciere a pregatirii scolare a fetei lor.

Discutia a degenerat, insa, iar parintii elevei i-au adresat cadrului didactic amenintari si injurii si chiar au bruscat-o.

Politistii care au mers la fata locului au aplanat scandalul, iar tatal elevei a fost amendat. De asemenea, profesoara agresata a depus o plangere.

"In acest caz desfasuram si activitati de cercetare penala in temeiul plangerii formulate de cadrul didactic, pentru infractiunea de amenintare, iar la finalizarea cercetarilor dosarul va fi inaintat Parchetului cu propunerea corespunzatoare", a precizat seful Politiei Constanta, comisar Emilian Parvu.

Scandal la o scoala din Petrosani: Un profesor de religie a fost agresat de un parinte

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta a precizat ca situatia este analizata de catre consiliul de administratie al unitatii de invatamant, care va lua o decizie in functie de regulamentele scolare.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#profesoara Constanta agresata parinti, #profesor agresat parinti elev, #parinti elevi profesori, #scoala Romania , #profesori