Ziare.com

Profesori de la mai multe scoli din Prahova, infectati cu noul coronavirus. Cursuri exclusiv online intr-o gradinita, doua scoli si clase din alte unitati de invatamant

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 20:17

   

Profesori de la mai multe scoli din Prahova, infectati cu noul coronavirus. Cursuri exclusiv online intr-o gradinita, doua scoli si clase din alte unitati de invatamant
O gradinita, doua scoli si mai multe clase din scoli din mai multe localitati prahovene desfasoara cursurile in sistem exclusiv online, dupa ce cadre didactice de la respectivele unitati de invatamant au fost diagnosticate cu COVID-19. Pe de alta parte, o scoala particulara care incepuse cursurile in scenariul galben a trecut la scenariul verde.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova intrunit luni, in sedinta extraordinara, a decis trecerea la cursuri exclusiv online in cazul unei gradinite, a unor scoli gimnaziale si a trei clase din doua scoli, dupa ce cadre didactice au fost depistate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Conform datelor furnizate de Prefectura Prahova, incepand de luni trec la scenariul rosu Gradinita Popesti - structura a Scolii Gimnaziale Negoiesti, comuna Brazi, Scoala Pietriceaua - structura a Scolii Gimnaziale "Matei Basarab" din comuna Brebu, Scoala Gimnaziala "Constantin Stere" din Bucov, clasa pregatitoare si clasa a IV-a care functioneaza cu predare simultana la Scoala Gimnaziala nr.3 - structura a Scolii Gimnaziale "Al. I. Cuza" din municipiul Campina, precum si clasa pregatitoare din cadrul Scolii Gimnaziale Baltesti.

Decizia privind suspendarea cursurilor la sediile unitatilor scolare si trecerea acestora online a fost luata la propunerea consiliilor de administratie ale respectivelor unitati de invatamant si este valabila pentru o perioada de 14 zile.

Pe de alta parte, la Scoala "Angels" Paulesti, unitate didactica privata, activitatile se vor desfasura prin prezenta zilnica dupa ce, in prima saptamana, unitatea de invatamant a functionat in scenariul galben.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre scoala stiri covid Prahova profesori scenariu
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 1992 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor