Ziare.com
Home > Actualitate > Scoala > proiecte didactice
Proiectul Legii Educatiei Nationale a primit avizul Consiliului Economic si Social

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 12:10

Proiectul Legii Educatiei Nationale a primit avizul Consiliului Economic si Social

Scoala / proiecte didactice

Proiectul legii Educatiei Nationale propus de Ministerul Educatiei a primit, joi, avizul Consiliului Economic si Social, organ consultativ al Parlamentului si Guvernului, in aceeasi sedinta proiectul de lege depus de parlamentarii PSD primind aviz negativ, informeaza reprezentantii ministerului. Proiectul propus de Ministerul Educatiei a primit 20 de voturi pentru si opt voturi impotriva, in timp ce Proiectul Legii Educatiei depus de catre grupul de parlamentari PSD a obtinut 20 de voturi impotriva, sapte voturi pentru si o abtinere, spun reprezentantii ministerului de resort. Consiliul Economic si Social este un organ consultativ al Parlamentului si Guvernului in domeniile de specialitate stabilite prin legea sa de organizare si functionare. Consiliul Economic si Social are rol consultativ in stabilirea strategiilor si politicilor economice si sociale, in aplanarea starilor conflictuale la nivel de ramura sau la nivel ...

Ziare.com isi propune sa ofere cele mai importante si cele mai noi stiri din fiecare sector al vietii publice: politica, business, sport , life show, stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Sectiunea de fata este dedicata temei proiecte didactice. Aceasta zona va concentra articolele categoriei Scoala din Ziare.com care au subiectul principal: proiecte didactice.

Ziare.com ofera cititorilor sai oportunitatea de a deveni jurnalisti colaboratori. Materiale jurnalistice, stiri atat pe tema - proiecte didactice, cat si despre alte subiecte de interes, fie din categoria Scoala, fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.com, pot fi trimise la adresacolaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informatii privind modalitatile de colaborare poate fi accesata si sectiunea Colaboratori Ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

 
Citeste despre
simulare Bacalaureatscoala de arte si meseriiBacalaureat 2016BAC 2011 toamnaproiecte didacticeliceescolievaluare nationala 2019plagiatsimulare examene nationaleexamenescoli postlicealedoctoratinvatamant specialscoli particulareliceul pedagogicevaluare nationala 2017evaluarea nationalamasteratevaluare educatievacanta eleviscoli generalefacultatititularizarecurriculumadmitere facultate 2011elevirezultate admitere facultate 2011evaluare nationala 2016universitatiabsolventigimnaziuadmitere 2013ISMBhomeschoolingmanualeevaluare nationala 2015colegiuRezultate Bacalaureat 2015diplomeinvatamant primarinvatamant prescolarpreuniversitarscoala varaprogramaevaluare nationala 2018caminrezultate titularizare 2011politehnicastudenticlasa pregatitoarepedagogie
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor