IȘJ Cluj a plătit 2.500 de euro pe un aparat care orientează elevii în carieră prin citirea palmei. Dispozitivul, inventat de un membru al "echipei de vizionari Tracia Unită" VIDEO
Scoala / proiecte didactice
Inspectoratul Școlar Județean Cluj a prezentat cu fast un proiect-pilot numit "Încotro? Eu?", care vizează orientarea elevilor în carieră prin citirea palmei, cu un aparat neurostimulator. Proiectul a fost prezentat marți, 23 ianuarie, de către Marinela Marc, șefa IȘJ Cluj. Inițiativa vizează o modalitate nestandardizată de a ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei proiecte didactice . Această zonă va concentra articolele categoriei Scoala din Ziare.Com care au subiectul principal: proiecte didactice.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - proiecte didactice, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Scoala , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.