Rezultate BAC 2011 toamna dupa contestatii - Arad

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 09:52
1957 citiri
Rezultate BAC 2011 toamna dupa contestatii - Arad
Foto: Arhiva

Rezultatele la a doua sesiune a bacalaureatului au fost afisate joi, 7 septembrie, la toate liceele din judetul Arad.

Rata de promovare in judetul Arad a crescut cu aproape un procent dupa recorectarea lucrarilor la care notele au fost contestate, ajungand la 17,11%.

De asemenea, noua elevi au reusit sa promoveze examenul dupa rezolvarea contestatiilor.

Rezultate BAC 2011 toamna - Vezi primele note dupa contestatii

Inainte de solutionarea contestatiilor, promovabilitatea la nivel national era de 16,06%, procentul reprezentandu-i pe cei care au luat bacalaureatul, din cei care s-au inscris la sesiunea de toamna. Dintre cei care s-au prezentat la examen au promovat 19,5%, la nivel national.

Examenul a avut trei probe orale si trei scrise. Elevii care au urmat liceul in alta limba decat romana au sustinut, in plus, o proba orala si una scrisa de limba materna.

Proba B, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, s-a desfasurat in intervalul 22-24 august.

Proba C, de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, a avut loc in perioada 23-24 august, iar proba D, privind evaluarea competentelor digitale, a fost programata in 25 si 26 august.

Prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, a avut loc la 29 august, iar proba scrisa la limba si literatura materna s-a desfasurat la 30 august.

Proba obligatorie a profilului a avut loc la 31 august, iar proba scrisa la alegere a fost sustinuta la 2 septembrie.

Cea de-a doua sesiune a examenului s-a desfasurat sub aceleasi auspicii ca cea din iulie: supraveghere video, intoleranta fata de frauda.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Rezultate Bacalaureat 2011 sesiunea 2 dupa, #Rezultate Bac 2011 sesiunea de toamna, #Rezultate Bacalaureat 2011 a doua sesiune, #Rezultate Bacalaureat 2011 sesiunea a doua, #Rezultate Bacalaureat 2011 sesiunea de toamna, #Rezultate Bac 2011 sesiunea august septembrie, #Rezultate Bacalaureat 2011 sesiunea august dupa, #Rezultate Bacalaureat 2011 sesiunea august septembrie, #Rezultate Bac 2011 sesiunea 2 dupa, #Rezultate Bac 2011 sesiunea septembrie dupa , #rezultate BAC 2011 toamna