Rezultate BAC 2011 toamna dupa contestatii - Neamt

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 09:52
2273 citiri
Rezultate BAC 2011 toamna dupa contestatii - Neamt
Foto: Arhiva

Rezultatele la a doua sesiune a bacalaureatului au fost afisate joi, 7 septembrie, la toate liceele din judetul Neamt.

Rezultate BAC 2011 toamna - Vezi primele note dupa contestatii

Inainte de solutionarea contestatiilor, promovabilitatea la nivel national era de 16,06%, procentul reprezentandu-i pe cei care au luat bacalaureatul, din cei care s-au inscris la sesiunea de toamna. Dintre cei care s-au prezentat la examen au promovat 19,5%, la nivel national.

Examenul a avut trei probe orale si trei scrise. Elevii care au urmat liceul in alta limba decat romana au sustinut, in plus, o proba orala si una scrisa de limba materna.

Proba B, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, s-a desfasurat in intervalul 22-24 august.

Proba C, de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, a avut loc in perioada 23-24 august, iar proba D, privind evaluarea competentelor digitale, a fost programata in 25 si 26 august.

Prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, a avut loc la 29 august, iar proba scrisa la limba si literatura materna s-a desfasurat la 30 august.

Proba obligatorie a profilului a avut loc la 31 august, iar proba scrisa la alegere a fost sustinuta la 2 septembrie.

Cea de-a doua sesiune a examenului s-a desfasurat sub aceleasi auspicii ca cea din iulie: supraveghere video, intoleranta fata de frauda.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Rezultate Bac 2011 august septembrie dupa, #Rezultate Bacalaureat 2011 a doua sesiune, #Rezultate Bac 2011 sesiunea toamna dupa, #Rezultate Bac 2011 sesiunea 2 dupa, #Rezultate Bacalaureat 2011 sesiunea de toamna, #Rezultate Bacalaureat 2011 sesiunea septembrie dupa, #Rezultate Bac 2011 sesiunea de toamna, #Rezultate Bac 2011 sesiunea august dupa, #Rezultate Bacalaureat 2011 august septembrie dupa, #Rezultate Bacalaureat 2011 sesiunea august septembrie , #rezultate BAC 2011 toamna