Rezultate Bac 2012 Alba

Luni, 09 Iulie 2012, ora 11:38
1592 citiri
Rezultate Bac 2012 Alba

Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-au afisat la toate liceele din judetul Alba.

In acest jduet, rata de promovare este de 47,44%, mai mare ca dupa sesiunea de vara de anul trecut.

Rezultate Bac 2012 - dezastru in tara, rate de promovare si sub 15%

Ziare.com va tine la curent cu cele mai noi date legate de examenul de Bacalaureat

Peste 172.000 de absolventi au sustinut, la nivel national, cele sase probe ale Bac-ului: trei probe orale si trei probe scrise, acesta fiind primul an in care exista camere de supraveghere in toate salile de examen si primul an in care Ministerul Educatiei nu a avut ministru, ci a fost condus de un secretar de stat la debutul probelor scrise.

Candidatii care nu au promovat examenul de Bacalaureat in prima sesiune mai au o sansa anul acesta, la sesiunea din toamna.

Calendarul Bac-ului

Absolventii au sustinut, pe 11-13 iunie, proba A a examenului - Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

Bac 2012: Totul despre examen - metodologie, calendar si subiecte

Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna - proba B a fost programata pentru 13-15 iunie. Pe 18 - 22 iunie a urmat evaluarea competentelor digitale - proba D.

Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala - proba C a fost programata pentru 25 - 27 iunie.

Pe 2 iulie, absolventii de liceu au sustinut prima proba scrisa: Limba si literatura romana - proba E (a). Pe 3 iulie a avut loc proba scrisa la Limba si literatura materna - proba E (b), iar pe 4 iulie s-a desfasurat proba obligatorie a profilului - proba E (c).

Proba la alegere a profilului si specializarii - proba E (d) a fost programata pentru data de 6 iulie. Pe 8 iulie s-au afisat rezultatele, ziua de 9 iulie fiind rezervata contestatilor.

Pe 10 - 12 iulie se vor rezolva contestatiile elevilor, urmand ca afisarea notelor finale sa se faca pe 13 iulie.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Rezultate Bacalaureat 2012 sesiunea vara, #Rezultate Bacalaureat 2012 iunie iulie, #Rezultate Bac 2012 Alba , #rezultate Bac 2012