Rezultate Bac 2012: In 54 de licee, niciun elev nu a luat Bacalaureatul

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 22:01

   

Rezultate Bac 2012: In 54 de licee, niciun elev nu a luat Bacalaureatul
Bacalaureatul din iunie 2012 a reprezentat un dezastru total pentru 54 de licee din tara, unde niciun elev nu a reusit sa promoveze examenul maturitatii.

Potrivit unei liste elaborate de Ministerul Educatiei, pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe licee fara absolventi promovati este Caras-Severin, pe locul doi situandu-se Bistrita-Nasaud, informeaza Realitatea Tv.

Astfel, in sase licee din Caras-Severin si in patru unitati scolare bistritene niciun elev nu a reusit sa promoveze Bacalaureatul.

Mai departe, in Bacau, Dolj, Harghita, Maramures, Salaj si Timis, cate trei licee au avut toti absolventii picati.

Spre comparatie, in 2011, au fost de aproape trei ori mai putine licee cu promovabilitate zero - 21 de licee.Ministerul Educatiei urmeaza sa ia masuri, dupa rezultatele dezastruoase de la Bacalaureat. Astfel, fiecare liceu va fi controlat, profesorii vor fi inspectati la ore, iar directorii vor fi verificati.

Prima masura va fi aceea ca elevii clasei a 11-a din cele 54 de licee vor intra in programe speciale de recuperare a materiei pentru ca in 2013 sa se evite aceste situatii.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3248 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
coltunimari
rank 5
L((
la numaratoare mi-au iesit 38 parca...oricum un semnal de alarma pentru parinti...nu-i mai inghesuiti la liceu,sunt si scoli profesionale..nevoie de meseriasi a fost mereu,oriunde..oricum,,calitatea profesorilor in primul rand e de joasa calitate..nu se poate promova pana in clasa 12 fara sa ia nici un elev din intreg liceul ,bacalaureatul!!!!!!!
ORDD
rank 5
Rezolvarea situatiei este simpla ! Desfiintezi liceul !
Elevii a-i redirectioneze la alte licee, iar in locul liceului desfiintat sa functioneze o scoala profesionala pe diverse profile AGRICOLE si SERVICII.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor