Rezultate Bac 2012 Teleorman

Luni, 09 Iulie 2012, ora 13:25
1704 citiri
Rezultate Bac 2012 Teleorman

Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-au afisat la toate liceele din judetul Teleorman.

In acest judet, rata de promovare este de doar 27,83%, ceea ce inseamna ca 1.100 de elevi au obtinut media 6.

Rezultate Bac 2012 - dezastru in tara, rate de promovare si sub 15%

Ziare.com va tine la curent cu cele mai noi date legate de examenul de Bacalaureat

Peste 172.000 de absolventi au sustinut, la nivel national, cele sase probe ale Bac-ului: trei probe orale si trei probe scrise, acesta fiind primul an in care exista camere de supraveghere in toate salile de examen si primul an in care Ministerul Educatiei nu a avut ministru, ci a fost condus de un secretar de stat la debutul probelor scrise.

Candidatii care nu au promovat examenul de Bacalaureat in prima sesiune mai au o sansa anul acesta, la sesiunea din toamna.

Calendarul Bac-ului

Absolventii au sustinut, pe 11-13 iunie, proba A a examenului - Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

Bac 2012: Totul despre examen - metodologie, calendar si subiecte

Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna - proba B a fost programata pentru 13-15 iunie. Pe 18 - 22 iunie a urmat evaluarea competentelor digitale - proba D.

Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala - proba C a fost programata pentru 25 - 27 iunie.

Pe 2 iulie, absolventii de liceu au sustinut prima proba scrisa: Limba si literatura romana - proba E (a). Pe 3 iulie a avut loc proba scrisa la Limba si literatura materna - proba E (b), iar pe 4 iulie s-a desfasurat proba obligatorie a profilului - proba E (c).

Proba la alegere a profilului si specializarii - proba E (d) a fost programata pentru data de 6 iulie. Pe 8 iulie s-au afisat rezultatele, ziua de 9 iulie fiind rezervata contestatilor.

Pe 10 - 12 iulie se vor rezolva contestatiile elevilor, urmand ca afisarea notelor finale sa se faca pe 13 iulie.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
#Rezultate Bacalaureat 2012 iunie iulie, #Rezultate Bacalaureat 2012 vara, #Rezultate Bac 2012 Teleorman , #rezultate Bac 2012