Duicu, explicatii halucinante pentru copiatul fiicei sale la Bac si politistul agresat de sotie

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 17:47
7317 citiri
Duicu, explicatii halucinante pentru copiatul fiicei sale la Bac si politistul agresat de sotie
Foto: Facebook/Adina Duicu

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu (PSD) a sarit in apararea fetei sale, Adina, care ar fi fost prinsa in timp ce copia la examenul de Bacalaureat.

Presa a relatat ca Adina Duicu, care a sustinut vineri proba la Chimie, avea un telefon asupra ei, iar fosta directoare a liceului in care a avut loc incidentul ii dicta rezolvarile.

Fiica lui Duicu, prinsa in timp ce copia la Bac. Politistul venit sa investigheze, agresat de mama si sora ei

Adian Duicu a negat cu vehementa ca fata lui cea mare a copiat la Bac, argumentand ca la perchezitiile corporale si cele din sala de examen nu s-a gasit niciun mijloc de comunicare.

"Nu a avut niciun mijloc de comunicare. La perchezitia corporala nu s-a gasit nimic, nici in sala de examen nu s-a gasit. Este o mizerie fara margini inscenata nu stiu de cine, dar cu siguranta, in foarte scurt timp, va iesi la iveala", a declarat pesedistul, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Duicu a venit si cu explicatii legate de incidentul de la portile liceului, in care mama fetei si fiica cea mica i-au agresat pe politistul si procurorul veniti sa investigheze frauda, intreaga scena fiind filmata de un martor.

"Sunt doua lucruri diferite. Incidentul din strada nu are nicio legatura cu problema din scoala. La plecarea spre masina fetei, procurorul impreuna cu doi politisti au mers sa verifice masina. Acolo erau sotia, mama, tatal si fiica cea mica. Procurorul s-a apropiat de masina, fata a deschis masina, procurorul a intrat in masina.

Sotia, speriata, a incercat sa stea de vorba cu el, pentru ca nu s-a legitimat, iar politistul a luat-o si a aruncat-o pe capota masinii. Fiica cea mica, are 15 ani, vazand imaginea, s-a speriat si a incercat sa isi protejeze mama, nu poate un copil sa agreseze un organ de politie", a explicat Duicu, acuzand postul TV ca denatureaza realitatea. "Va spun ca denaturati realitatea, nu l-a luat la nicio bataie", a spus Duicu.

Oamenii legii ar fi "invadat in masina"

Acesta a punctat ca "reactia a fost a unor oameni care nu stiu despre ce este vorba, isi asteptau copilul de la examen, cand au vazut niste oameni care au invadat in masina".

Duicu a mentionat ca fata lui nu este "o infractoare" si ca "e o mizerie ce i se intampla doamnei Stoenel", referindu-se la fosta directoare a Colegiului Tehnic Dierna din Orsova, unde Adina Duicu a sustinut examenul.

Social-democratul a insistat asupra faptului ca fata lui nu a copiat la Bac, spunand ca a stat in prima banca si ca cei doi profesori supraveghetori nu si-ar risca serviciul si liberatea pentru fiica lui Duicu, lasand-o sa copieze.

De asemenea, fostul sef al CJ Harghita a negat informatiile aparute in presa potrivit carora camerele de supraveghere din sala in care s-a aflat fiica sa nu ar fi functionat.

Fiica cea mare a fostului sef al CJ Mehedinti a fost prinsa, vineri, in timp ce copia la proba de Chimie de la Bacalaureat.

Un procuror si un politist au venit la Colegiul Tehnic Dierna, unde a avut loc incidentul, insa au fost luati la rost de sotia lui Duicu si de cealalta fiica a pesedistului.

La iesirea din liceu, cei doi au fost acostati de sotia lui Duicu, Mariana, si fiica cea mica, Larisa, care s-au aratat revoltate ca oamenii legii au venit sa investigheze frauda.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Judetean Mehedinti, Fanica Cercel, a declarat ca politistul a fost agresat de sotia lui Duicu, alegandu-se cu cateva zgarieturi, iar procurorul a scapat nevatamat.

Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a deschis o ancheta impotriva sotiei lui Duicu, pentru ca l-ar fi agresat pe agentul de politie, ea putand fi acuzata de ultraj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Adrian Duicu fiica copiat, #Adrian Duicu copiat Bac, #Adrian Duicu bataie politist , #Rezultate Bacalaureat 2015