Rezultate titularizare 2011: Vezi ce note s-au luat dupa contestatii (Video)

Joi, 21 Iulie 2011, ora 15:05
16098 citiri
Rezultate titularizare 2011: Vezi ce note s-au luat dupa contestatii (Video)
Foto: Arhiva

Candidatii nemultumiti de notele obtinute la examenul de titularizare au aflat, joi, rezultatele finale dupa evaluarea contestatiilor. Procentul de promovabilitate la nivel national a crescut cu 1,91 %, dupa solutionarea contestatiilor, ajungand la 70,31%.

Potrivit rezultatelor finale, 29,69% dintre candidati au obtinut note sub 5, 38,67% au primit note intre 5 si 6,99, iar 31,53 au luat intre 7 si 9,99. La acelasi concurs, doar 0,11% dintre candidati au primit nota maxima, 10, anunta Ministerul Educatiei, intr-un comunicat.

Dintre cele 4.463 de contestatii depuse in urma concursului de titularizare, au fost admise doar 2.200, dintre care 823 cu diminuarea notei initiale, iar 1.378 cu cresterea notei initiale.

450 de candidati evaluati initial cu note sub 5 au obtinut note de 5 si de peste 5 dupa solutionarea contestatiilor, iar alti 131 de candidati initial notati sub 7 au obtinut note de 7 si peste 7.

Notele au fost deja afisate la sediul unitatii in care s-a desfasurat testarea, urmand ca joi dupa-amiaza sa fie publicate si pe site-ul Ministerului Educatiei.

Mii de contestatii au fost depuse in toata tara, dupa ce, la nivel national, doar 30% dintre cei care isi doreau sa devina profesori au trecut examenul.

Examenul de titularizare, asemenea bacalaureatului din aceasta sesiune, a fost cel mai slab din istorie. Mii de profesori nu s-au prezentat, altii au incercat sa copieze ori nu au stiut sa rezolve subiectele.

Mai multe note de 1 decat note de 10

Anul acesta, 52 dintre cei care voiau sa devina profesori au obtinut note de 1. S-au inregistrat, de asemenea, si 26 de note de 10, cele mai multe fiind ale candidatilor din judetul Iasi.

Afla cu Ziare.com ultimele noutati despre Rezultate Titularizare 2011.

Cei care au obtinut note peste cinci pot ocupa un post de suplinitor, a anuntat luni secretarul de stat la ministerul Educatiei, Oana Badea.

In Brasov, nu au fost inca afisate rezultatele contestatiilor, din cauza unor erori in sistem, relateaza Antena 3. In acest judet nu s-a inregistrat nicio nota de 10. Circa 250 de contestatii au fost depuse in Bucuresti in urma concursului de titularizare, rezultatele finale urmand sa fie afisate in cursul zilei de joi, relateaza Newsin.

De asemenea, nemultumiti de nota primita la teza de tituitalizare, 187 dintre candidatii din Bacau la acest examen au depus contestatie si au cerut sa le fie recorectata lucrarea. La examenul de titularizare din acest an, in Maramures s-au inscris 1.300 de candidati. Dintre acestia, s-au prezentat la concurs 932, din care, doar 485 au obtinut peste 5. Dupa publicarea listelor cu notele obtinute, 162 de profesori au depus contestatii.

In Cluj, profesorii nemultumiti de notele obtinute la examenul de titularizare au depus 161 de contestatii, iar in Vaslui, 100 de profesori s-au aratat nemultumiti, cele mai multe contestatii fiind pentru disciplinele uman si real.

Totodata, la Bistrita-Nasaud, una din cinci lucrari va fi recorectata, in total fiind depuse 86 de contestatii. In Timis s-au depus 104 contestatii, din care moajoritatea lucrarilor reevaluate au fost la limba romana, potrivit Adevarul.

Titularizare 2011: Sute de profesori contesta examenul

Si la Buzau, 70 de candidati au fost nemultumiti de notele pe care le-au obtinut la examen, cerand reevaluarea lcrarilor.

Potrivit datelor centralizate la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), la proba scrisa a concursului de titularizare au fost inscrisi 38.101 candidati, dar la teste s-au prezentat 29.291 de persoane.

Din cei 38.101 de candidati inscrisi la titularizare, peste 4.000 sunt absolventi din promotia 2011. Numarul total de posturi didactice sau catedre vacante titularizabile este de 4.471, iar al celor vacante sau rezervate netitularizabile este de 42.731.

Titularizare 2011: Joi se afiseaza rezultatele finale

Dupa afisarea rezultatelor finale pe 22 si pe 25 iulie va fi sedinta publica de repartizare a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7.00 pe posturile/catedrele vacante titularizabile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rezultate titularizare 2011, #titularizare contestatii 2011, #rezultate contestatii titularizare 2011 , #rezultate titularizare 2011