Școala de limba engleză Novakid.ro a primit distincția calității germane în rândul celor mai bune platforme de învățare online

Advertorial
Vineri, 01 Aprilie 2022, ora 17:00
4104 citiri
Școala de limba engleză Novakid.ro a primit distincția calității germane în rândul celor mai bune platforme de învățare online
În Novakid Game World, copiii intră într-un nou mediu educativ FOTO / www.novakid.ro

Novakid a fost din nou inclusă în rândul celor mai bune platforme de învățare online, de data aceasta primind un certificat de garanție a calității în Germania, ca urmare a unui sondaj realizat în ianuarie 2022.

Acesta a fost implementat de compania de analiză și consultanță ServiceValue, din Köln, pentru Deutschland Test și a surprins opinia a peste 25.000 de oameni. Rezultatul? Novakid a primit locul 4 la categoria „platforme de învățare online”.

Sondajul s-a realizat pe un eșantion de peste 25.000 de persoane și a avut scopul de a evalua 194 de furnizori de servicii e-learning ce operează pe piața europeană EdTech (soluții de educație prin tehnologie), printre care și Novakid.

Sarcina respondenților a presupus analizarea ofertelor de educație digitală, provocarea fiind dată de evaluarea curriculei, cât și a funcționalităților aplicațiilor și platformelor online.

În urma acestui sondaj, Novakid a ocupat locul 4 la categoria „Platforme de învățare online”, cu o cotație importantă nu doar pentru aplicabilitatea platformei, cât și pentru numărul de elevi înscriși.

Prin ce se deosebește Novakid

Novakid a valorificat studiul prin intermediul jocurilor în cazul elevilor cu vârste între 4-12 ani, abordare ce permite creșterea nivelului de implicare și îmbunătățirea învățării prin descoperire. Primul produs inovator de pe piața globală ESL (engleza ca a doua limbă), Novakid Game World, este conturat în jurul unor „lumi” educaționale virtuale. În plus, lecțiile individuale alături de un profesor vorbitor nativ sunt interactive și aplicate - și îmbină dezvoltarea cu divertismentul. În prezent, peste 400.000 de părinți din lumea întreagă au ales Novakid pentru copiii lor.

Printre avantajele utilizării jocurilor în actele educaționale se numără și modul în care copiii interacționează cu materia: atmosfera este una relaxantă și amuzantă, iar studiul este asociat cu o experiență plăcută, dezirabilă. Conform celor mai recente date Novakid, educația prin joc utilizată în procesele de predare a limbii engleze nu împiedică învățarea, rata de eșec fiind de doar 13%. Totodată, punctele câștigate și premiile din cadrul jocurilor educaționale stimulează sistemul de recompense al creierului și sporesc performanța.

În Novakid Game World, copiii intră într-un nou mediu educativ, ce se bazează pe „lumi virtuale”, fiecare cu povești, jocuri antrenante și chiar benzi desenate pline de personaje atrăgătoare. În cadrul acestui proces de învățare, lecțiile individuale de engleză cu un profesor vorbitor nativ devin și mai interactive și aplicate, grație mini-jocurilor și temelor, care combină dezvoltarea cu divertismentul.

„Novakid Game World este un instrument atât de interesant și util pentru studenții noștri. Folosim strategii de educație prin joc pentru a-i menține pe copii activi la cursuri. De asemenea, ne asigurăm că dialogul și poveștile echilibrează provocarea creierului lor cu exersarea repetitivă, pentru a dezvolta abilități lingvistice puternice. Este un mediu de învățare captivant, bazat pe benzi desenate, care utilizează personaje, povești și elemente de joc interactive, oferind copiilor o experiență de învățare mai captivantă și mai plină de satisfacții”, afirmă Amy Kroveletskaya, Director de Studii Novakid.

Amy Kroveletskaya este director de Studii la Novakid FOTO / novakid.ro

Alte distincții primite de Novakid

Școala online Novakid a fost recunoscută de o serie de organizații din întreaga lume:

● Conform J’son & Partners Consulting (2021), platforma Novakid este lider pe segmentul său de activitate în Europa.

● În 2021, Novakid a fost inclusă de The Org în Top 50 de companii emergente de tehnologie educațională.

● HolonIQ a inclus Novakid în lista din 2021 a celor mai promițătoare 100 de startup-uri din Europa.

● Pentru al doilea an consecutiv, în 2022 Novakid a fost inclusă în topul anual GSV EdTech, ce numără cele mai bune 150 de companii private din spațiul de învățare digitală.

● Novakid ocupă locul 133 în lista Forbes a primilor 500 de angajatori din sfera startup-urilor din America

Despre Novakid

Novakid, o platformă online de limba engleză pentru copiii cu vârste între 4 și 12 ani, a fost fondată în 2017, în Silicon Valley (SUA) de Max Azarov, Dmitry Malin și Amy Kroveletskaya.

Peste 2.000 de profesori cu experiență, adevărați profesioniști în domeniu, oferă lecții de engleză printr-o platformă online interactivă.

Curriculumul Novakid este în conformitate cu prevederile Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR) și este conceput ținând cont de vârsta și interesele copiilor. Novakid folosește tehnologii de gamification și realitate virtuală pentru a crea copiilor de pretutindeni un mediu propice vorbirii limbii engleze și pentru a-i ajuta să interiorizeze cunoștințele cu mare interes.

Metodologia unică Novakid pentru evaluarea progresului studenților (mai mult de 1.500 de parametri, teste A/B și alte componente ale unei abordări bazate pe date) asigură rezultate ridicate ale învățării și permite adaptarea programului în funcție de nevoile și interesele individuale ale elevului.

Site oficial: www.novakid.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Două fete, de 6 și 11 ani, atacate cu un cuțit în apropierea unei școli din Franța. Primele informații despre agresor
Două fete, de 6 și 11 ani, atacate cu un cuțit în apropierea unei școli din Franța. Primele informații despre agresor
Două fete de 6 și 11 ani au fost transportate la spital joi, 18 aprilie, după ce au fost atacate cu un cuțit de un bărbat, în apropierea unei școli. Incidentul a avut loc în orașul...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#scoala, #Limba engleza, #novakid, #abilitati , #engleza