Romania anului 2018: Un primar a taiat panglica la inaugurarea unor toalete dintr-o scoala (Foto)

Vineri, 26 Ianuarie 2018, ora 14:20
7863 citiri
Romania anului 2018: Un primar a taiat panglica la inaugurarea unor toalete dintr-o scoala (Foto)

Primarul orasului Piatra Neamt a inaugurat cu mare fast toaletele renovate ale unei scoali din centrul orasului.

Edilul Dragos Chitic a facut si cateva fotografii de la eveniment, pe care le-a postat pe contul sau de Facebook.

Nici conducerea scolii 'Elena Cuza' nu s-a lasat mai prejos. La festivitatea au fost invitati atat elevi, cat si parinti, precum si primarul orasului care a taiat panglica tricolora pusa pe usa de la baie, informeaza Europa FM.

"Un program de investitii in unitatile scolare din Piatra Neamt pentru a asigura o infrastrucura educationala de cea mai buna calitate. Impreuna vom reusi sa avem o infrastrucura scolara moderna de care sa se bucure elevii, cadrele didactice si parintii", a scris Dragos Chitic pe Facebook.

La inaugurarea grupurilor sanitare au participat si oficiali ai Consiliului Local, ai Primariei si ai Inspectoratului Scolar Neamt.

Renovarea toaletelor a presupus inlocuirea vechilor instalatii de apa, zugravirea peretilor si a tavanului, precum si inlocuirea WC-urilor si a chiuvetelor.

In prezent, in Romania sunt 2.418 de scoli care au toaletele in curte, arata un document publicat de ministrul Educatiei, Liviu Marian Pop. Cele mai multe astfel de cazuri sunt in judetele: Vaslui (389), Suceava (219), Botosani (207), Iasi (207) si Mehedinti (119). La coada clasamentului sunt: Harghita (12), Covasna (10), Giurgiu (8), Mures (2) si Ilfov (1).

Ziare.com a trecut in revista cine a condus in ultimii 20 de ani judetele fruntase la numarul de scoli care nu au grupurile sanitare in cladire.

Comentariile internautilor nu s-au lasat asteptate mult timp. O persoana isi exprima regretul ca nu exista si fotografii facute la probele de functionare ale WC-urilor, iar altele subliniaza penibilul situatiei.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...