Fundatia Lauder Romania si primarii Oprescu si Negoita aprind luminile de Hanuca si Craciun (Video)

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 08:38
4844 citiri
Fundatia Lauder Romania si primarii Oprescu si Negoita aprind luminile de Hanuca si Craciun (Video)

Fundatia Ronald S. Lauder Romania, reprezentata de presedintele Tova Ben Nun Cherbis, organizeaza a 11-a editie a Galei Lauder a Prieteniei, in cadrul careia vor fi aprinse a patra lumanare de Hanuca si bradul de Craciun.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si primarul sectorului 3, Robert Negoita, vor fi invitati ai Galei, la care vor participa si elevii si profesorii Complexului Educational Lauder-Reut, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Gala se va desfasura marti, 11 decembrie 2011, orele 18:00, la Hotel Marriott, iar programul va cuprinde momente artistice sustinute de copiii de la Lauder-Reut, precum si de artistii Teatrului Yiddishpiel din Tel Aviv: Monica (Moldes) Vardimon si Anat Atzmon.

In plus, elevii clasei a VIII-a de la Lauder-Reut vor prezenta in premiera un prototip pentru captarea energiei eoliene, iar numerosii elevi olimpici si campioni "Magna cum Lauder" ai scoliii primare, ai celei gimanziale si ai liceului Lauder-Reut vor fi premiati de catre Fundatia R.S. Lauder.

Luminitele aprinse de Sorin Oprescu si de Robert Negoita

Primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, va aprinde bradul de Craciun, in timp ce primarul sectorului 3, Robert Negoita, va aprinde imaginea-model a viitoarei cladiri a Liceului Lauder-Reut. Cea de-a patra lumanare de Hanuca va fi aprinsa de familia Tozman, ai carei copii studiaza la Lauder-Reut.

Printre cele 300 de personalitati care vor participa la eveniment se numara oficiali ai Guvernului, ai Administratiei Prezidentiale, oameni de afaceri cunoscuti sau ambasadorii Israelului, Germaniei, Austriei si Cehiei. Fondurile obtinute cu acest prilej sunt destinate educatiei de calitate - Complexului Educational Lauder-Reut.

Despre Fundatia Ronald S. Lauder

Fundatia internationala Ronald S. Lauder, cu sediul central in New York si Budapesta, avind filiale in intrega Europa Centrala si de Est, patroneaza activitatea celor peste 50 de unitati de invatamant particular si centre educationale, pe care le-a infiintat in 16 tari din regiune.

In Romania, Fundatia a infiintat, in anul 1997, Complexul Educational Multicultural "Lauder-Reut", care gazduieste in prezent peste 300 de elevi si cuprinde o gradinita, scoala primara si gimnaziu si liceu de business, media si diplomatie cu predare in limba engleza, acreditate de Ministerul Educatiei. "Lauder-Reut" este una dintre institutiile de invatamant private de elita si s-a dezvolat ca alternativa de succes la sistem din Romania.

Citeste si:
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
După ce în ultimii doi ani președintele Klaus Iohannis a lansat atacuri din ce în ce mai acide la adresa PSD, iar anul trecut spunea despre partidul condus de Marcel Ciolacu că este...
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglări de conturi la vârful PSD Iași. Preşedintele Maricel Popa îl acuză pe Vasile Cîtea că l-ar fi strâns de gât, obţinând schimbarea acestuia din funcţia de secretar general al...
Sursa: Ziare.com