S-au aprins lumanarile de Hanuca si de Craciun, la Gala Prieteniei Lauder

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 07:27
4892 citiri
S-au aprins lumanarile de Hanuca si de Craciun, la Gala Prieteniei Lauder

Fundatia Ronald S. Lauder Romania, reprezentata de presedinte Tova Ben Nun Cherbis, alaturi de prof. dr. Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei si de Robert Negoita, primarul Sectorului 3, de elevii si de profesorii Complexului Educational Lauder-Reut, au celebrat impreuna aprinderea celei de-a 4-a lumanari de Hanuca si luminilor de Craciun, la a 11-a editie a Galei Lauder a Prieteniei.

Evenimentul a avut loc in seara de marti, 11 decembrie 2012, la Hotel Marriott.

Programul a cuprins dansuri si cantece moderne si traditionale, momente de teatru, instrument muzical si balet sustinute de copiii de la Lauder-Reut, alaturi de un recital al indragitelor interprete israeliene ale Teatrului Yiddishpiel din Tel Aviv- Monica (Moldes) Vardimon & Anat Atzmon.

In premiera, a fost inaugurata o instalatie de energie eoliana conceputa de elevii clasei a VIII a de la Lauder-Reut.

A patra lumanare de Hanuca a fost aprinsa de familia Tozman, ai carei copii studiaza la Lauder-Reut. Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a aprins luminile bradului de Craciun si imaginea-model a viitoarei cladiri a Liceului Lauder-Reut.

Numerosii elevi olimpici si campioni "Magna cum Lauder" ai scoliii primare, gimanziale si ai liceului Lauder-Reut au fost premiati de catre Fundatia R.S. Lauder.

Premiile au fost inmanate de prof. dr. Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, de Robert Negoita, primarul Sectorului 3. Excelenta Sa, Dan Ben Eliezer, ambasadorul Statului Israel in Romania a inmanat premiile elevilor cu rezultate remarcabile la limba ebraica, iar inspectorul scolar general, prof. Constantin Traistaru a inmanat premiile elevilor fruntasi la muzica si arte.

In mesajul sau, Ecaterina Andronescu a apreciat Complexul Educational Lauder-Reut ca pe una dintre institutiile de invatamant de elita, care face parte dintre cele mai bune scoli din tara.

In aceleasi ton, Robert Negoita a declarat ca Primaria Sectorului 3 sustine si apreciaza calitatea educatiei oferite de Lauder-Reut, aratand ca va sprijini extinderea campusului scolar deoarece investitia in Complexul Educational Lauder-Reut garanteaza, dupa cum s-a vazut in cei 16 ani de activitate, atat calitatea educatiei, cat si un viitor de succes pentru copii.

Au participat peste 350 de personalitati, oficiali ai Guvernului, administratiei prezidentiale, oameni de afaceri cunoscuti, diplomati de rang inalt (ambasadorii Israelului, Germaniei, Austriei, Cehiei, Olandei) si altii.

Despre Fundatia Ronald S. Lauder:

Fundatia internationala Ronald S. Lauder, cu sediul central in New York-S.U.A. si Budapesta-Ungaria, avand filiale in intrega Europa Centrala si de Est, patroneaza activitatea celor peste 50 de unitati de invatamant particular si centre educationale, pe care le-a infiintat in 16 tari din regiune.

In Romania, Fundatia a infiintat, in anul 1997, Complexul Educational Multicultural "Lauder-Reut", care gazduieste in prezent peste 300 de elevi si cuprinde o gradinita, scoala primara si gimnaziu si liceu de business, media si diplomatie cu predare in limba engleza, acreditate de Ministerul Educatiei. "Lauder-Reut" este una dintre institutiile de invatamant private de elita si s-a dezvolat ca alternativa de succes la sistem din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Negoita premii Gala Lauder, #lumanare Hanuca Craciun Lauder, #scoala Lauder Reut , #scoli particulare