Ziare.com

Licenta la Spiru Haret - diploma recunoscuta in instanta

Miercuri, 11 August 2010, ora 09:04

   

Licenta la Spiru Haret - diploma recunoscuta in instanta
O absolventa de la Universitatea "Spiru Haret" a reusit sa obtina, in instanta, recunoasterea diplomei de licenta.

In urma deciziei definitive si irevocabile, femeii i-a fost eliberata o adresa din care sa rezulte ca diploma de licenta este recunoscuta oficial,informeaza Adevarul.

Femeia lucreaza ca functionar public la Inspectoratul Teritorial de Munca Arges si a participat la un concurs de promovare profesionala, castigand un post de inspector de munca clasa I, grad superior treapta I.

Inspectoratul a refuzat insa numirea pe post, pe motiv ca diploma nu este recunoscuta, asa ca femeia a dat in judecata Ministerul Educatiei si a castigat.

Scandalul licentelor de la Universitatea Spiru Haret se prelungeste

Scandalul privind Universitatea Spiru Haret s-a declansat din 2009, cand ministrul Ecaterina Andronescu a cerut o ancheta cu privire la numarul mare de diplome eliberate intr-un an de aceasta institutie, aproape 50.000.

Licenta la Spiru Haret: Vezi conditiile impuse de Ministerul Educatiei

Aceasta a sustinut ca Universitatea nu avea dreptul sa elibereze diplome de licenta pentru formele de invatamant la distanta si la frecventa redusa, pe motiv ca nu au fost acreditate.

Recent, universitatea a decis ca absolventii care au terminat facultatea la aceste forme de invatamant sa sustina din nou licenta pentru ca actul sa fie valabil.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 11905 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

asa ne trebuie,

in alta ordine de idei,instanta a trecut mai presus de facultate,atata vreme cat facultatea SH a acceptat ca examenul de licenta sa fie reluat.Acest lucru este inadmisibil!Justitie de rah.at!!!!!!!

 

CARE JUSTITIE?

AIA CARE A DECIS CA STATU SA PLATEASCA CE A FURAT VANTU?
NU EXISTA ASIGURARE CARE SA TE DESPAGUBEASCA ATUNCI CAND TU INSUTI AI PRODUS PAGUBA SI CONDAMNAREA MARIEI VLAS ASTA A DEMONSTRAT.
AIA CARE I-A DAT DTREPTATE MATRITERULUI CARE A INDOIT PORTBAGAJU LA DACIA SI CARE A CERUT 50 DE MILIOANE DE PARAI DE PARCA EL INVENTASE AUTOMOBILUL?
ASTIE SUNT NISTEJEGOSI MAI MARI SI DECAT POLITICIENII.!

tot justitia aia

... care nu-l judeca pe basescu ... pe vantu ... pe nastase ...

Se pare ca nu esti capabil sa intelegi

Ministerul refuza sa recunoasca diplomele de cca 2 ani, asa ca universitatea a decis sa reia examenul de licenta. Acum justitia si-a spus cuvantul, si a dat un raspuns litigiului. Altfel, cine din astia inversunati impotriva SH imi poate explica cum e posibil ca in unele judete sa fie oameni dati afara de la examene, ca diploma nu le este recunoscuta, si in altele nu? Si cum poate spune ministerul ca o diploma emisa de ei nu este valabila? Intrebare: ministerul trece peste justitie sau isi recunoaste greseala in cazul asta? Deja au recunoscut ca nu exista o baza pentru anularea diplomelor de la SH, ceea ce inseamna ca sunt valabile, doar ca nu au ei chef sa le recunoasca. Si daca cineva a gresit, credeti ca va plati? Andronescu, care a zis ca diploma aia nu e valabila, si justitia a zis ca e valabila, au pareri diferite. Justitia are parerea oficial, Andronescu ii va aplti acelei femei despagubiri morale pentru neplacerile provocate? Si apoi, tuturor in aceeasi situatie?

TU IN SKIMB CRED CA AI FOST SEF DE PROMOTIE

TU NU INTELEGI.MINISTERUL A DAT DIPLOME CARE SA FIE ACORDATE CELOR CE AU ABSOLVIT SECTII ACREDITATE DE EL.SHMEKERII DE LA USH LE-AU DAT SI CELOR DE LA SECTIILE NEACREDITATE,PENTRU CARE NU AVEAU VOIE NICI MACAR SA SCOLARIZEZE.VREI SI UN DESEN?

Ipoteza

Completul de judecata si-a facut studiile la Universitatea Spiru Haret.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor