Ministrul Educatiei: Finalul semestrului al doilea se decaleaza doua saptamani

Marti, 23 Martie 2021, ora 22:00

   

Ministrul Educatiei: Finalul semestrului al doilea se decaleaza doua saptamani
Semestrul al doilea se va incheia pe 2 iulie in loc de 18 iunie, cu exceptia claselor a VIII-a si a XII-a si a celor din invatamantul profesional si tehnic, a declarat marti ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

"Finalul semestrului al doilea se decaleaza doua saptamani. Vacanta de primavara se prelungeste cu doua saptamani. Se muta practic doua saptamani din vacanta de vara in vacanta de primavara. In loc sa finalizam semestrul al doilea pe 18 iunie se va incheia pe 2 iulie", a spus Cimpeanu.

Potrivit acestuia, exceptie vor face elevii de clasa a VIII-a, care vor termina anul scolar pe 25 iunie in loc de 11 iunie, elevii de clasa a XII-a, care vor finaliza cursurile semestrului al doilea pe 18 iunie in loc de 4 iunie, dar si cei din invatamantul profesional si tehnic, care intra in vacanta de vara pe 23 iulie in loc de 9 iulie.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat marti, 23 martie, o serie de modificari in privinta sustinerii examenului de evaluare nationala 2021 si a criteriilor de trecere de la orele in format fizic la scoala online.

Citeste si:Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2976 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor