Evaluare Nationala 2021. Elevii sustin proba la Limba si literatura materna

Vineri, 25 Iunie 2021, ora 11:46
1365 citiri
Evaluare Nationala 2021. Elevii sustin proba la Limba si literatura materna
Elevii sustin vineri examenul la Limba materna/ FOTO Pixabay

Absolventii de clasa a VIII-a din randul minoritatilor nationale sustin vineri, 25 iunie, ultima proba a Evaluarii Nationale 2021, proba la Limba materna.

Subiectele si baremul la Limba Materna de la Evaluare Nationala 2021 vor fi publicate pe edu.ro, incepand cu ora 15:00, iar elevii vor primi rezultatele saptamana viitoare.

Contestatiile pot fi depuse in zilele de 29 iunie (in intervalul orar 16,00 - 19,00) si 30 iunie (in intervalul orar 8,00 - 12,00), acestea putand fi transmise si prin mijloace electronice.

"Candidatii care depun/transmit contestatiile prin mijloace electronice completeaza, semneaza si depun/transmit tot prin mijloace electronice si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, documentele sunt semnate si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora", precizeaza Ministerul Educatiei.

Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 4 iulie.

Rezultate Evaluare Nationala 2021

Comunicarea rezultatelor obtinute se face anonimizat, atat in centrele de examen, cat si pe site-ul evaluare.edu.ro, respectandu-se Regulamentul general privind protectia datelor personale.

Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care inlocuiesc numele si prenumele candidatilor si care au fost distribuite candidatilor, pe baza de semnatura de primire, la prima proba sustinuta.

Media generala obtinuta in cadrul Evaluarii Nationale are o pondere de 80% in calculul mediei de admitere in clasa a IX-a.

Cine este profesoara care i-a premiat din salariul său pe elevii cu note mari la Bacalaureat: ”Totul a pornit dintr-o glumă”
Cine este profesoara care i-a premiat din salariul său pe elevii cu note mari la Bacalaureat: ”Totul a pornit dintr-o glumă”
O profesoara de matematică din municipiul clujean Turda a decis să-și premieze elevii cu note mari la Bacalaureat din propriul salariu. Alexandra are 28 de ani și predă matematică de 4 ani...
Reacția lui Rareș Bogdan după ce Elena Lasconi a declarat că e nevoie de ”curățenie în PNL”
Reacția lui Rareș Bogdan după ce Elena Lasconi a declarat că e nevoie de ”curățenie în PNL”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, marţi, 23 iulie, despre afirmaţia Elenei Lasconi privind nevoia de curăţenie din PNL, că i s-a părut ”uşor obraznică”. ”Eu o invit...
#elevi, #clasa a VIII a, #evaluare nationala 2021, #evaluare nationala clasa a VIII a , #stiri invatamant
  1. Putin a deschis ”cutia Pandorei”, prinzând Occidentul descoperit: Mutare nemaivăzută contra Rusiei
  2. „Joe Biden a greșit când a retras trupele din Afganistan, dar mai are timp și putere să ajute Ucraina”, spune un fost ministru britanic
  3. Trump se întâlnește cu Benjamin Netanyahu vineri în Florida pentru a pune capăt "războaielor oribile şi criminale"
  4. Un muncitor a murit după ce a căzut de pe un pod pe șantierul autostrăzii A7. A ajuns la spital conștient, dar rănile au fost prea grave
  5. O familie de escrocilor ruși și fosta nevastă a lui Putin îi înglodează pe ruși în datorii. Pentru a le plăti, tinerii sunt nevoiți să plece pe front
  6. Trafic închis pe A 2 timp de două zile. Cum motivează CNAIR restricțiile și rutele ocolitoare recomandate
  7. Medic de la Spitalul CF 2 din Braşov, prins în flagrant cu o mită de 200 de lei. Bărbatul a ajuns în arestul Poliției pentru 24 de ore
  8. Vulnerabilitățile Kamalei Harris. Atacuri murdare ale republicanilor pe rețelele de socializare
  9. Atac cibernetic fără precedent asupra celui mai important aeroport din Croația. Zeci de avioane blocate la sol
  10. Familiile oficialilor ruși din Crimeea părăsesc Peninsula de teama atacurilor neîncetate ale Ucrainei