VIDEO Se suspenda olimpiadele scolare in anul 2020-2021. Secretar de stat: Organizarea anumitor olimpiade online ar crea discriminare

Luni, 02 Noiembrie 2020, ora 13:23

   

VIDEO Se suspenda olimpiadele scolare in anul 2020-2021. Secretar de stat: Organizarea anumitor olimpiade online ar crea discriminare
Luminita Barcari, secretarul de stat responsabil de invatamantul preuniversitar, a anuntat ca olimpiadele, adica competitiile scolare, extrascolare, vor fi suspendate in anul scolar 2020-2021, argumentand ca organizarea unora dintre ele online ar crea discriminare.

Anuntul a fost facut luni, 2 noiembrie, in cadrul conferintei de presa a Monicai Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii, la care a participat si Luminita Barcari.

"Numarul mare al competitiilor scolare si al elevilor participanti, precum si varietatea modalitatilor de desfasurare a competitiilor nu permit organizarea competitiilor scolare conform regulamentelor proprii in vigoare. Decizia de a organiza doar anumite olimpiade si concursuri scolare in mediul online ar crea o discriminare intre elevi. In anul scolar 2020-2021, competitiile scolare, extrascolare, asa-numitele olimpiade se vor suspenda", a declarat Luminita Barcari.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2914 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ABC-Q
rank 5
Luminita, ia de aici,
La a 22-a, Olimpiada internationala de matematica
( Washington D.C., Fredericksburg, S.U.A., 1981 ),
a fost propusa si urmatoarea problema :
" Se considera in plan un numar finit de cercuri de raza 1 si se noteaza cu S aria reuniunii lor.Sa se demonstreze ca se pot alege un numar de cercuri disjuncte dintre aceste cercuri astfel incat suma ariilor lor sa fie mai mare ca ( 2/9 )S.
P.s. Daca Sorin sau Nicusor stiu cum se rezolva problema sa spuna da sau nu. Oricum nu intereseaza pe nimeni.
Amintiri de cand eram liceeni.
" Cartea vietii se citeste linga lampa amintirilor ".
( T. Demetrescu ).
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor