Ziare.com

Cursuri gratuite pentru studentii medicinisti care vor sa devina lideri de succes

Marti, 27 Martie 2012, ora 19:50

   

Cursuri gratuite pentru studentii medicinisti care vor sa devina lideri de succes
Fundatia "Leaders" ii asteapta pe toti studentii din Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" dornici sa se formeze ca lideri de succes sa participe la cursuri gratuite in care isi vor putea dezvolta inteligenta emotionala sau capacitatile de comunicare si leadership.

Intr-un comunicat remis Ziare.com, project managerul Leaders Education Valentin Ionescu precizeaza ca la aceste cursuri vor fi invitate diverse personalitati care au avut un mare impact prin activitatea lor, la fel ca si invitatii care au raspuns pana acum apelului: Iolanda Balas Soter, Raed Arafat, Valentin Uritescu, Mihai Miron, Aneta Bogdan sau Octavian Bellu.

"Este un program complex de dezvoltare in materie de leadership pentru studenti, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Fiecare sesiune de training este organizata in jurul unui concept distinct, care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor si la formarea lor ca viitor lideri ai Romaniei.

Programul aduce, pe langa informatiile teoretice oferite intr-o maniera profesionista, si o latura practica in care lideri romani din diverse arii de activitate (cultura, afaceri, medicina), le prezinta studentilor modul in care au reusit sa creeze echipe, sa faca performanta, sa inspire oameni sau sa aduca progresul", se arata in comunicatul citat.

Programul, care se desfasoara de peste trei ani de zile, se adreseaza studentilor integri si capabili sa se implice.

"Liderul echipei are un impact crucial asupra membrilor acesteia. El isi motiveaza colegii si are mereu in minte imaginea de ansamblu a obiectivului pentru care toti muncesc. De asemenea, un bun lider nu uita niciodata ca echipa lui este definitia a ceea ce reprezinta.

Daca esti deja liderului unei echipe sau iti doresti sa devii unlider autenticvino si afla cum sa-ti construiesti echipa invingatoare participand la cursurile LEADERS Education.

Te poti inscrie pe site-ul Fundatiei Leaders pana in data de 3 Mai 2012, pentru editia desfasurata in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie 'Carol Davila'", se mai arata in comunicat.

C.B.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 850 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Contradictie + reclama

Nu poti fi si LIDER si MEDIC in acelasi timp!
Se exclud una pe alta.
Medicina cere pasiune, rabdare si sacrificiu; nu are nimic in comun cu dorinta de sefie a unora.

 

Medicina cere pasiune, rabdare si sacrificiu

Cere o coacaza. dac vreipasiune , asta nu s-a vazut niciodata la un medic.
Otto Warburg, Linus Pauling, Brewer, RR Rife etc au fost pasionati, auluat premiul Nobel Pt medicina desi nu erau medici.
Pasteur a for medic, Sartori, Hulda Clark, T Simoncini si au luat numai suturi in Kour si au fost bagati in inchisori.
La medicina se invata ce dicteaza Pharma si medicii sint doar slugoi jalnici.
Priviti-i cu scirba. Ei sint platiti s a va tina bolnavi. ia unu medicamente toata viata si moare cu borcanul linga el.
Medicina e sistem de exploatare si are nevoi de cineva sef sa va prosteasca . Azi medicina nu mai vindeca nimic. pareau destepti ca erau antibiotice , dar acum acestea sint bune de bagat in orificiu.

Ce vrajeala !

Medicina este anexa ce vinde medicamentele , bune de bagat in orificiu, facute de Ind pharmaceutica.
Atit de indobitociti sint si slab pregatiti medicii ) , ca a ajuns tot ce este natural s a nu fie bun. Ei vind pastile si nu s e poate pune patent pe cucuta .
Medicina este in subodinea Pharmaciei si cu ea un system de exploatare cum nu a existat de cind e lumea.
Intentia criminala de a te tine sa fii client, duce la vindul prostilor numai gunoaie.
Astazi, paractic nu este nici o boala sa poata fi vindecata . Ei chiar zic....tratata. Ii ceva pt rinichi si te vei imbolnavi de ficat.
Oare ursii in padure cum se descurca fara medici ?
Este fals sa crezi ca e legatura dintre medicina si sanatate.
Macar uitati-va cu scirba la medici. Sint prea josnici s a merite respect.Te tine intentionat bolnav. Da ! par destepti ! dar asta ca sinteti voi prosti !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor