Studenti din toata tara.. UNSR da strigarea!

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 18:14
3309 citiri
Studenti din toata tara.. UNSR da strigarea!

STUDENTIADA, unul dintre cele mai mari evenimente studentesti din Romania, ajuns la cea de-a9-a editie, va avea loc anul acesta in perioada 17-23 noiembrie, in 14 centre universitare din Romaniasi va reuni sub egida sa evenimente din sectoare precum educatie, mediu, cultura, sport, dezvoltare personala, sanatate, voluntariat sau antreprenoriat social.

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, organizatorii evenimentului, si-a propus sa ofere studentilor din Bucuresti, Iasi, Craiova, Timisoara, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Petrosani, Galati, Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Bacau o saptamana plina de activitati inedite, menite sa ii ajute sa deprinda compentente necesare dezvoltarii individuale si sa sublinieze rolul important pe care tinerii il au cacetateni,oferindu-le sansa de a se cunoaste, de a interactiona si de a se implica in proiecte comune, in vederea consolidarii ideii de apartenenta la spatiul comunitar.

Organizatorii au promis evenimente cu traditie, precum manifestari culturale, competitii sportive si petreceri tematice, dar si unele inedite: cross cu biciclete, dezbateri privind angajabilitatea sau lectii de teatru. Festivalul va culmina sambata, 22 noiembrie, cu un concert de exceptie sustinut de Voltaj, Vescan si Doddy in cadrul Rectoratului UPB, iar saptamana se va incheia duminica, 23 noiembrie cu un recital extraordinar al Corului Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.

Accesandwww.studentiada.ro, puteti afla toate detaliile despre:

  • Bilete gratuite la muzeu, opera, film, teatru
  • Competitii sportive (fotbal, badminton, tenis de camp, jocuri de sala, sah, table, ciclism)
  • Traininguri, workshopuri, conferinte, expozitii, dezbateri, seminarii
  • Petreceri tematice, concursuri de cultura generala, concursuri traznite, concerte.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#activitati studenti Studentiada 2014, #evenimente studenti Romania 2014 , #studenti