Ziare.com

Studentii romani, medaliati cu aur la programul de educatie Markstrat

Joi, 09 Februarie 2012, ora 15:33

   

Studentii romani, medaliati cu aur la programul de educatie Markstrat
Studentii romani de la Universitatea Bucuresti participanti la programul Markstrat la Budapesta au obtinut doua medalii de aur, doua de argint si doua de bronz.

Cea de-a XV-a sesiune Markstrat a avut loc in perioada 29 ianuarie - 5 februarie 2012. Medaliile au fost obtinute de studentii la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia Limbi Moderne Aplicate, si de la Facultatea de Administratie si Afaceri, se arata intr-un comunicat al Universitatii Bucuresti, remis joi Ziare.com.

In cadrul programului Markstrat, studentii au luat parte timp de o saptamana la 10 runde de simulare pe probleme de marketing in limba engleza, online, fiind coordonati de catre profesori din tarile participante.

Au fost testate cunostintele de limba engleza, limbajul terminologic specific domeniului marketing, conceptele teoretice de marketing si management, competentele IT, dar si modul de lucru in echipa, viteza si spontaneitatea luarii de decizii sau gasirii de solutii, munca in regim de stres, competenta de autoevaluare si de reactie in situatii limita.

La competitia de anul acesta au participat 98 de studenti si 14 cadre didactice din Marea Britanie, Rusia, Germania, Ungaria, Polonia, Spania, Finlanda, Olanda, Franta si Romania.

Programul Markstrat este organizat de Dukenet, o retea ce cuprinde universitati din Europa (Danemarca, Tarile de Jos, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Suedia si Marea Britanie) si la care Universitatea din Bucuresti a devenit partener cu drepturi egale in 2008.

L.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1132 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

medaliile sint bune

O sa aiba nepotzii cu ce se juca. Apoi le vor vinde pentru un pachet de tigari, cind se vor invatza sa fumeze.
Cit de bun este juriul ?
Verdi nu a reusit examenul de admitere (a dat de 8 ori ) la Conservatorul din Milano care ii poarta numele.
Nu cred in asa premii!
Cel mai mare inventator al lumii nu a terminat clasa a 4-a
Asa am luat si eu premii la brigada artistica de agitatie. ;-)

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor