Incep preinscrierile online la Universitatea Spiru Haret, pentru programele de studii de Licenta si de Masterat

Comunicat de presa
Marti, 19 Februarie 2019, ora 15:45
16212 citiri
Incep preinscrierile online la Universitatea Spiru Haret, pentru programele de studii de Licenta si de Masterat

Universitatea Spiru Haret desfasoara campania de preinscriere online pentru anul universitar 2019 - 2020, in perioada 11 februarie - 28 iunie. Viitorii studenti pot alege dintre cele 42 de programe de Licenta si cele 31 de programe de Masterat ale universitatii.

Oferta educationala este disponibila in cinci centre universitare din tara: Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova sau Campulung. Aplicantii care se preinscriu online in perioada mentionata nu vor plati taxa de inscriere.

Sistemul implementat inca din anul 2017 are rolul de a veni in sprijinul viitorului candidat prin simplificarea procedurilor administrative ocazionate inscrierii la facultate. Parcurgerea urmatoarelor etape ale procesului de admitere in cadrul universitatii este obligatorie.

Candidatii pot opta pentru una dintre cele 12 facultati din Bucuresti si din tara prin completarea formularului, disponibil la adresa https://www.admitere.spiruharet.ro/.

Platforma de preinscrieri online este disponibila pana pe 28 iunie, iar aplicantii care vor alege completarea formularului trebuie sa se prezinte pentru a-si confirma locul pana la data de 31 iulie 2019. Admiterea propriu-zisa are loc in perioada 1 iulie-27 septembrie 2019.

Ulterior, dobandirea statutului de student consta in depunerea dosarului de candidatura (ce include formularul de preinscriere), sustinerea probelor de admitere specifice domeniului ales, obtinerea calificativului de "admis" si incheierea contractului de studii.

Oferta educationala a Universitatii Spiru Haret este una variata, viitorii haretisti putand alege din specializari precum drept, administratie publica, politie locala, educatie fizica si sport, kinetoterapiesi motricitate speciala, litere, informatica, medicina veterinara, psihologie, pedagogia invatamantului primar si prescolar, marketing, management, contabilitate si informatica de gestiune.

Descrierea programelor de Licenta din toate centrele universitare din tarasi din Bucuresti poate fi vizualizata pe site-ul https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta.

Oferta educationala pentru programele de Masterat vizeaza 12 domenii precum Informatica, Drept, StiinteAdminitrative, Stiinte ale comunicarii, Contabilitate, Finante, Management, Marketing, Psihologie, Stiinte ale Educatiei, Filologie, Stiinta Sportului siEducatiei Fizice.

Din anul universitar 2019 - 2020, vor fi introduse doua programe noi de studii universitare de Masterat: Administratie publica si management in context european si Managementul integrat al afacerilor.

Toate detaliile despre programele de Masterat din cele cinci centre universitare pot fi aflate de aici https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat.

Universitatea Spiru Haret mentine legatura cu studentii, absolventii, dar si cu cei interesati de proiectele in care institutia este angrenata prin intermediul site-ului http://www.spiruharet.ro/ sau al paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Universitatea.Spiru.Haret/.

Universitatea Spiru Haret in cifre, conform Raportul de Autoevaluare Institutionala:

42 program de Licenta

31 program de Masterat

12 domenii de studii de Masterat

45 de programe postuniversitare de formare si dezvoltare profesionala continua

95,4% rata de promovabilitate Licenta

99,8% rata de promovabilitate Masterat

75,3% grad de insertie pe piata muncii

17 publicatiistiintifice

62 programe de mobilitate Erasmus

25 proiecte de cercetare 2017-2020

442 personal didactic

14 biblioteci

16 sali de lectura

243.000 volume fond de carte

214 evenimente academice pentru anul 2017

Descopera Universitatea Spiru Haret si fii student haretist de la 1 octombrie 2019!

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#preinscrieri universitate, #preinscrieri Spiru Haret , #universitati