Peste 30 de universitati de stat din Marea Britanie ajung in Bucuresti

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 15:36
2876 citiri
Peste 30 de universitati de stat din Marea Britanie ajung in Bucuresti
riuf.to

Pe 3 si 4 octombrie, la RIUF-The Romanian International University Fair vor fi prezente 30% dintre universitatile de stat din Maria Britanie. Imperial College London, King's College London, University of Bristol, University of Sheffield sunt doar cateva dintre universitatile de top britanice care vor ajunge la Sala Palatului pe 3 si 4 octombrie.

Vrei sa studiezi la o universitate din Marea Britanie? Pentru prima data in Romania, la RIUF te asteapta reprezentantii celor 32 de institutii de invatamant din Marea Britanie.

Printre programele de studiu pe care acestia le propun tinerilor romani, se numara si cele in domenii precum business, management, economie, marketing, advertising si multimedia, inginerie si IT, comunicare si jurnalism, stiinte politice si relatii internationale, turism, arta si design. Insa, chiar si cei care doresc sa studieze geografie sau drept pot gasi programele de studiu dorite, la una dintre cele 30% dintre universitatile de stat din Marea Britanie prezente la RIUF.

Peste 80 de universitati si institutii de invatamant din 15 tari

La RIUF tinerii interesati sa aplice la studii in strainatate, dar si in Romania, au ocazia sa identifice cursurile care le raspund cel mai bine intereselor si pasiunilor.

Peste 6.000 de programe de studiu la nivel licenta, masterat, MBA si doctorat sunt puse la dispozitie romanilor de catre cele peste 80 de universitati si institutii de invatamant din tari precum Anglia, Germania, Olanda, Danemarca, Spania, Austria, Franta, Belgia, Elvetia, Italia, Norvegia, dar si din Romania.

Consiliere educationala gratuita

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF https://www.facebook.com/RomanianInternationalUniversityFair?fref=ts poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Mai mult, pe intreg parcursul targului international de universitati participantii pot beneficia de consiliere educationala gratuita!

Te inregistrezi online si primesti dupa eveniment o oferta personalizata de studii

Pentru a participa la targul international de universitati RIUF trebuie sa completezi formularul online de pe riuf.ro www.riuf.ro/register. Inscrierea pe site iti permite accesul pe toata durata targului, inclusiv la prezentarile sustinute de catre reprezentantii universitatilor din cadrul evenimentului si, la finalul targului international de universitati, vei primi o oferta personalizata de studii in functie de domeniile si tarile tale de interes.

Cel mai mare targ international de universitati din Europa de Sud-Est!

RIUF este cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est. Anual, RIUF este locul de intalnire a peste 200 de expozanti din 20 de tari si peste 22.000 de vizitatori. De 11 ani, The Romanian International University Fair (RIUF) aduce in fata tinerilor cea mai mare oferta de studii in strainatate (licenta, masterat, MBA, doctorat), dar si oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala gratuita in cadrul targului.

Vino si tu in aceasta toamna, in Bucuresti (3-4 octombrie, Sala Palatului), Iasi (6 octombrie, Palas Congress Hall) si Timisoara (8 octombrie, Hotel Continental) sa te intalnesti cu reprezentantii celor peste 80 de universitati prezente, cu ocazia celei de-a XVII-a editii a RIUF - The Romanian International University Fair.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#romanian international university fair, #targ oferte educationale 2015, #targ universitati Bucuresti 2015 , #universitati
Comentarii