Ziare.com

Psihologie, Drept, Informatica sunt domeniile preferate de viitorii studenti ai Universitatii Spiru Haret

Advertorial
Miercuri, 12 Iunie 2019, ora 08:45

   

Psihologie, Drept, Informatica sunt domeniile preferate de viitorii studenti ai Universitatii Spiru Haret
Platforma de preinscriere online la una dintre cele 14 facultati ale Universitatii Spiru Haret ramane deschisa viitorilor candidati pana pe data de 28 iunie 2019. Campania de preinscriere online a inceput pe data de 11 februarie 2019, iar pana in acest moment numarul preinscrisilor la unul dintre cele 42 de programe Licenta si 31 programe Masterat este dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Programele de Licenta de Psihologie, Pedagogia invatamantului primar si prescolar, Drept, Informatica si Kinetoterapie si motricitate speciala alcatuiesc un top 5 in optiunile viitorilor studenti care au ales acest demers de preinscriere online la Universitatea Spiru Haret. In preferintele candidatilor pentru alegerea unui program de Masterat, pe primele cinci pozitii se afla Psihologie clinica si interventie psihologica, Kinetoterapia in afectiuni locomotorii, Administratie publica si management in context european, Contabilitatea agentilor economici si a institutiilor publice si Educatie fizica si antrenament sportiv.

Aplicantii care au completat online pe site-ul www.admitere.spiruharet.ro formularul de preinscriere online din dreptul programului de Licenta sau de Masterat trebuie sa isi confirme locul pana pe 31 iulie 2019 si nu vor mai achita taxa de inscriere in valoare de 130 de lei.

"Campania de preinscriere online de anul acesta a inregistrat un numar dublu de aplicanti fata de aceeasi perioada din 2018 in demersul initiat de Universitatea Spiru Haret. De asemenea, proiectul << Liceenii >> aflat in al saselea an de implementare, a fost extins de anul acesta in judetele centrelor noastre universitare in parteneriat cu Inspectoratele Scolare. Proiectul a reprezentat o modalitate eficienta de interactiune cu elevii claselor a XI-a si a XII-a. Universitatea Spiru Haret a ales in aceasta perioada a campaniei de preinscriere sa aiba un dialog direct cu viitorii studenti, prin participarea la diferite targuri educationale unde cei interesati au putut veni si cere detalii despre oferta educationala din anul universitar 2019 - 2020. Numarul mare de vizitatori la standul universitatii de la aceste evenimente ne-a confirmat ca tinerii sunt foarte interesati de informatii atunci cand vine vorba de alegerea lor educationala pe termen lung", declara Laura Grigore, reprezentant al departamentului de marketing si comunicare.

Oferta educationala a Universitatii Spiru Haret pentru anul universitar 2019 - 2020 este disponibila in cinci centre universitare din tara: Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova sau Campulung. Viitorii haretisti pot alege dintre specializari precum Drept, Administratie publica, Politie locala, Educatie fizica si sport, Kinetoterapie si motricitate speciala, Litere, Informatica, Medicina veterinara, Psihologie, Pedagogia invatamantului primar si prescolar, Marketing, Management, Contabilitate si informatica de gestiune. Descrierea programelor de Licenta din toate centrele universitare poate fi vizualizata pe site-ul https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta. Trebuie mentionat ca in oferta programelor de Licenta se regasesc si doua in limba engleza: Medicina Veterinara si Marketing.

Oferta educationala pentru programele de Masterat vizeaza 12 domenii precum Informatica, Drept, Stiinte Administrative, Stiinte ale comunicarii, Contabilitate, Finante, Management, Marketing, Psihologie, Stiinte ale Educatiei, Filologie, Stiinta Sportului si Educatiei Fizice. Din anul universitar 2019 - 2020, vor fi introduse doua programe noi de studii universitare de Masterat: Administratie publica si management in context european si Managementul integrat al afacerilor. Toate detaliile despre programele de Masterat din cele cinci centre universitare pot fi aflate de aici https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat.

Viitorii studenti pot accesa platforma online de preinscriere din toata tara si pot completa formularul in functie de centrul universitar, programul de Licenta sau de Masterat, forma de invatamant. Sistemul implementat inca din anul 2017 are rolul de a veni in sprijinul viitorului candidat prin simplificarea procedurilor administrative specifice inscrierii la facultate. Parcurgerea urmatoarelor etape ale procesului de admitere in cadrul universitatii este obligatorie. Admiterea propriu-zisa are loc in perioada 1 iulie - 27 septembrie 2019.

Dobandirea statutului de student consta in depunerea dosarului de candidatura (ce include formularul de preinscriere), sustinerea probelor de admitere specifice domeniului ales, obtinerea calificativului de "admis" si incheierea contractului de studii.

Universitatea Spiru Haret mentine legatura cu studentii, absolventii, dar si cu cei interesati de proiectele in care institutia este angrenata prin intermediul site-ului http://www.spiruharet.ro/ sau a paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Universitatea.Spiru.Haret/.

➡ Descopera Universitatea Spiru Haret si fii student haretist de la 1 octombrie 2019!
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre admitere Spiru Haret admitere 2019 Spiru
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 794 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Fabricile de diplome produc necalificati pe banda rulanta !!!

Unicul obiect de activitate al facultatilor, spitalelor, policlinicilor, ... particulare, este sa incaseze bani, cat mai multi bani, cu cat mai putina munca !!!
Asa a ajuns tara noastra plina de oameni nepregatiti, care au facut una, sau mai multe facultati de gura parintilor, iar pe piata reala nu isi gasesc o slujba care sa li se potriveasca cat de putin !!!
Nu mai comentez armatele de farsori, impostori, profesori, doctori, cacademicieni, lovilutionari s.a.m.d.

 

Spiru Haret nu este universitate. Este o fabrica de facut bani,

mosita de un general de securitate care era seful personalului in Ministerul Invatamantului pe vremea lui ceasca. A dus jos, jos de tot invatamantul romanesc, pentru Spiru Haret a desfiintat Androneasca scolile profesionale. Spiru Haret are dreptul, obtinut de la statul roman (banuiesc ca prin frauda-chiolhanuri pentru membrii ARACIS care au evaluat aceasta latrina academica) sa vanda diplome, printr-un sistem complicat de taxe. Desfiintati aceasta universitate chiosc, nu indeplineste standardele ARACIS !!!!!!! Nu avem nevoie aceasta fake university, nu produce plus valoare, nu ajuta cu nici un fel poporul roman, este un shortcut mizerabil utilizat mai ales de politicienii romanii dar si de clientela lor pentru capusarea bugetului de stat, prin numirea unor neaveniti dar cu diplome de Spiru Haret in functii in administratia de stat. Cati absolventi de Spiru Haret, din cele cateva sute de mii de absolventi lucreaza la privat? Dau o lada de bere celui care reuseste sa-mi arate ca sunt macar 10%.

 

Spiru Haret, falsa universitate, falsi studenti, false diplome,

false doctorate!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor