RIUF 2012 - noutati, oferte si premii va asteapta la Sala Palatului

Sambata, 17 Martie 2012, ora 11:12
1489 citiri
RIUF 2012 - noutati, oferte si premii va asteapta la Sala Palatului

Cel mai mare targ international de universitati din Europa de Est, RIUF, isi deschide sambata portile celei de a X-a editii.

Timp de 2 zile, la Sala Palatului, participantii vor putea vizita standurile a peste 100 de universitati din 15 tari, vor avea posibilitatea sa asiste la prezentari despre oportunitatile oferite la targ sau sa afle in numai 15 minute daca sunt admisi la un program de studiu in strainatate.

Mai mult, cu putin noroc, vor putea castiga o excursie la munte sau alte premii la tombola organizata la eveniment.

Targul are loc pe 17-18 martie la Bucuresti, pe 20 martie, la CRAFT, in Timisoara si pe 22 martie, la Hotel Unirea in Iasi.

Vizitatorii RIUF vor avea acces la aceasta editie la peste 500 de tipuri de programe de licenta si peste 300 de master, oferite de expozanti din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Suedia, Grecia, SUA, Germania, Franta.

Printre acestia se numara si cateva dintre primele 30 de universitati din lume (conform topului QS): University of Cambridge - locul 1 in lume, Imperial College London - locul 6, Princeton - locul 13, King's College London - locul 27, iar Harvard University - locul 2 in lume - va sustine o prezentare despre experienta romanilor la aceasta universitate de top.

Prezentari

Atat universitatile participante, cat si partenerii educationali ai evenimentului vor sustine prezentari despre facilitatile disponibile pentru studentii si elevii interesati de studiul in strainatate, despre procesul de admitere, dar si informatii generale despre principalele sisteme educationale din Franta, Germania sau Statele Unite.

Accesul la prezentari este gratuit, singurul cost fiind al biletului de intrare, iar prioritate au persoanele inscrise pe site. Locurile sunt limitate, intregistrarile putand fi realizate pe RIUF.

Admission Info Point

Cei care au nevoie de sprijin in vederea realizarii unei aplicatii in strainatate pot vizita sectiunea Admission Info Point. Aici pot afla de ce documente au nevoie, primesc sfaturi referitoare la redactarea materialelor, se pot informa cu privire la sursele de finantare disponibile, termenele limita de aplicare in care trebuie sa se incadreze.

Toate aceste informatii vor fi oferite de absolventi de studii in strainatate, care vor impartasi din experienta lor. Cei care au inceput realizarea dosarului de aplicatie pot veni cu eseul personal sau scrisorile de recomandare pentru a primi feedback asupra lor.

Spot Admissions - Admiterea in 15 minute

Elevii si studentii in ani terminali pot afla daca sunt admisi pe loc, in urma unui interviu de 15 minute. Tot ce trebuie acestia sa faca este sa descarce pachetele de aplicatie corespunzatoare universitatii la care vor sa devina studenti si sa le trimita pe mail consultantilor EDMUNDO, care vor face programarile la interviu.

Deadline-ul de trimitere a documentelor difera in functie de orasul in care va fi sustinut interviul. Mai multe detalii pot fi gasite in sectiunea Spot Admissions de pe site-ul RIUF.

Tombola cu premii

Toti vizitatorii RIUF au ocazia sa plece acasa cu un premiu! Fie ca reprezinta o excursie la munte pentru 2 persoane, invitatii la film de la Cinema City, pachete de carti de la Okian, cea mai mare librarie online, sau pachete de carti pentru pregatire IELTS, oricine are o sansa.

Premiile se acorda prin tragere la sorti. In plus, cine reuseste sa realizeze un avion de hartie functional din formularul de tombola va primi drept rasplata si o doza de Red Bull.

Pentru a maximiza beneficiile participarii la RIUF, vizitatorii sunt sfatuiti sa se pregateasca din timp, accesand site-ul evenimentului. Mai mult, acestia pot beneficia de asistenta live in cadrul targului, cu un download al aplicatiei Prevyou. Astfel, pot intreba unde sunt localizate anumite standuri sau unde pot gasi programele de interes pentru ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Romanian University International Forum, #targ universitati straine Bucuresti , #universitati