Saptamana Portilor Deschise: Workshop-uri si cursuri interactive la Universitatea Spiru Haret

Advertorial
Joi, 14 Aprilie 2016, ora 09:00
8791 citiri
Saptamana Portilor Deschise: Workshop-uri si cursuri interactive la Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret organizeaza "Saptamana Portilor Deschise", in perioada 18-22 aprilie 2016, si invita publicul sa participe la traininguri, ateliere cu caracter aplicativ si workshop-uri dinamice. Simultan, in invatamantul preuniversitar, se desfasoara programul Scoala Altfel.

"Saptamana Portilor Deschise" se adreseaza elevilor, parintilor si cadrelor didactice, precum si celor interesati de viata academica, avand rolul de a familiariza participantii cu viata de student, cu mediul universitar, astfel incat acestia sa identifice oportunitatile de dezvoltare personala si profesionala pe care le au la dispozitie dupa finalizarea studiilor.

Programul pregatit de facultatile din cele cinci centre ale Universitatii Spiru Haret cuprinde aplicatii teoretice si practice, participantii avand ocazia de a interactiona cu studentii si cu profesorii.

Programul include activitati precum: Laboratorul de criminalistica (amprentare, descoperire urme infractionale), testul poligraf (detectorul de minciuni), atelierul de pian si canto, experimente si demonstratii psihologice, activitati clinice de chirurgie veterinara, workshop de programare grafica si instrumente virtuale, precum si ateliere de comunicare.

"Suntem onorati sa invitam publicul larg sa patrunda in perioada 18-22 aprilie in universul haretian. Am demarat aceasta initiativa pentru a facilita tranzitia elevilor de la invatamantul preuniversitar catre mediul academic, pentru a-i pune in contact direct cu profesorii, dar si cu viata de student. In acest scop, an de an, venim cu propuneri interactive pentru a determina tinerii sa constientizeze rolul educatiei si importanta unei decizii potrivite in ceea ce priveste domeniul de studiu si, ulterior, a carierei", a declarat rectorul Universitatii Spiru Haret, conf. univ. dr. Aurelian A. Bondrea.

Persoanele interesate vor avea ocazia sa-si testeze abilitatile si competentele necesare activitatilor academice sau profesionale specifice domeniilor de studiu prin simularea unui interviu, coordonat de specialisti ai Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC).

Tot in cadrul acestui departament, se vor organiza seminarii de dezvoltare personala care sa stimuleze interesul pentru autocunoastere si orientare vocationala.

Programul integral propus de Universitatea Spiru Haret poate fi consultat AICI.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, cadrele didactice, si nu numai, sunt invitate sa trimita un e-mail la adresa pr@spiruharet.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#Saptamana Portilor Deschise Spiru Haret, #Spiru Haret workshop , #universitati
Comentarii