Ziare.com

Universitatea Spiru Haret sarbatoreste 26 de ani de existenta. Performanta si calitatea, necesare pentru universitatea viitorului

Advertorial
Joi, 19 Ianuarie 2017, ora 09:00

   

Universitatea Spiru Haret sarbatoreste 26 de ani de existenta. Performanta si calitatea, necesare pentru universitatea viitorului
(P) Universitatea Spiru Haret aniverseaza 26 de ani de la infiintare, remarcandu-se de-a lungul timpului prin profesionalism, dezvoltarea activitatilor de impact pentru mediul economic din Romania, precum si implicarea in diverse programe de interes pentru comunitatea academica.

Toate actiunile intreprinse au avut rolul de a fundamenta o universitate competitiva pe plan international, care sa fie capabila sa raspunda tuturor provocarilor societatii moderne.

Rectorul Universitatii Spiru Haret, conf.univ.dr. Aurelian A. Bondrea a subliniat ca institutia de invatamant este una a viitorului, in cadrul careia invatamantul, stiinta si cultura se vor dezvolta in spiritul valorilor nationale si europene.

"Universitatea Spiru Haret a promovat mereu un proces de invatamant performant, adaptat societatii informationale si nevoilor studentului din prezent, astfel incat acesta sa beneficieze de o comunitate academica de elita, de suport material modern si de cadre didactice implicate.

Viziunea pe termen lung a universitatii este de a intensifica procesul de internationalizare, de a creste implicarea in dezvoltarea academico-sociala, culturala si artistica a comunitatii si de a desfasura un invatamant formativ, care sa ofere absolventilor deprinderea de a-si perfectiona pregatirea de specialitate si de cultura generala.

Pregatirea temeinica pentru o cariera solida in tara sau in strainatate sustinuta de un corp academic de exceptie reprezinta telul nostru esential pentru viitor. Determinarea, inovarea, calitatea sunt cateva atribute ce vor defini actiunile noastre.La multi ani!
", a afirmat conf.univ.dr. Aurelian A. Bondrea.

Universitatea Spiru Haret va sustine in permanenta, in procesul didactic, valorile esentiale ale demnitatii umane, libertatii de gandire si actiune, instruirea continua a generatiilor actuale si viitoare, dar si competenta si responsabilitatea actului didactic.

Despre Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret este o universitate privata, integrata in sistemul national de invatamant superior din Romania.

Institutia a fost infiintata si acreditata prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 491/9 iulie 2002, care consfinteste faptul ca Universitatea Spiru Haret, acreditata, este "institutie de invatamant superior, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a sistemului national de invatamant".

In prezent, in cadrul Universitatii Spiru Haret functioneaza 14 facultati care au parcurs, conform legii, etapele de autorizare si acreditare.

Ca urmare a implicarii in peste 100 proiecte de cercetare in ultimii ani, la care au participat atat studenti, cat si cadre didactice, Universitatea Spiru Haret este prima universitate din Romania care obtine logo-ul Excelenta Resurselor Umane in Cercetare din partea Comisiei Europene.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 11420 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Universitatea Spiru Haret sarbatoreste 26 de ani de existenta.

Performanta si calitatea, necesare pentru universitatea viitorului"

- "Performanta si calitatea" la shpritzu' haret , hai ca-i tare ! advertorial,advertorial ... da'nici chiar asha ! :o(((

 

Mai exista inca vizuina asta de neispraviti?

O diploma sau un "dottorat" de la aceasta mizerie nu valoreaza nici cat hartia pe care este imprimata.
Abramburica ar trebui acuzat de de-culturalizare masiva :)))

 

Da .. sigur.

De la aceasta "universitate" au ajuns in administratie toti incompetentii.

 

Pe banda rulanta!

Incompetenti pe banda rulanta, profesori, doctori, conferentiari, diplome la comanda ca merge tiparnita, banu sa iasa!
O adevarata fabrica de oameni noi!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor