Raed Arafat anunță ce se întâmplă cu școlile în contextul ninsorilor abundente din ultimele zile

Duminica, 05 Februarie 2023, ora 20:01
3541 citiri
Raed Arafat anunță ce se întâmplă cu școlile în contextul ninsorilor abundente din ultimele zile
Sală de clasă FOTO Pixabay

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat duminică, 5 februarie, că până în acest moment nu au fost făcute solicitări pentru închiderea școlilor din cauza zăpezii.

”Nu s-a pus problema închiderii școlilor. Nu avem o solicitare în acest sens. Sunt convins că, dacă vor fi probleme în unele zone, la nivelul Comitetelor Județene se vor lua deciziile necesare pentru județele respective.

S-au reunit Comitetele Județene pentru Situații de Urgență, CJSU, acolo unde a fost nevoie. Am fost în legătură permanentă cu prim-ministrul, ca președinte al Comitetului, și am discutat despre fiecare dintre situații. Legătura cu domnul prim-ministru Ciucă este permanentă, chiar dacă este plecat din țară (în Egipt - n.red.).

Cu ministrul de interne Lucian Bode suntem, de asemenea, în legătură permanentă. La acest moment, o ședință de Comitet Național, care presupune și convocarea Comitetelor Județene, înseamnă să scoatem oamenii din zona de intervenție. Comitetul Național se poate convoca online dacă este nevoie de o decizie care nu poate fi luată la nivelul comitetelor județene.

Nu a nevoie de așa ceva până la acest moment”, a spus secretarul de stat la Antena 3 CNN.

#scoli inchise zapada, #Raed Arafat , #stiri Raed Arafat