Sebastian Bodu: Candidez independent la europarlamentare, dar nu plec din PDL

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 19:14
2260 citiri
Sebastian Bodu: Candidez independent la europarlamentare, dar nu plec din PDL

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a dezvaluit ca a luat decizia de a candida independent la alegerile europarlamentare, insa a precizat ca nu isi va da demisia din partid, arugmentand ca nu este traseist.

"Candidez independent pentru un nou mandat de europarlamentar. Am luat decizia de a candida independent pentru un nou mandat de deputat in Parlamentul European. Nu, nu am sa plec din PDL, nu sunt un traseist", a scris Sebastian Bodu, pe contul sau de Facebook.

Acesta a explicat ca o candidatura independenta reprezinta "un proiect personal, separat de partidul in care activez ca simplu membru". Totodata, el a aratat de la ce a pornit ideea de a candida in afara listelor PDL.

Blaga: Guvernarea USL - o mare minciuna. Stolojan deschide lista PDL la europarlamentare (Video)

"Pozitia pe care domnul Vasile Blaga a exprimat-o acum cateva luni fata de activitatea mea de europarlamentar a fost un factor determinant in decizia de a candida independent.

Intrebat fiind intr-o emisiune TV despre activitatea eurodeputatilor romani, presedintele PDL a spus ca este foarte buna, mai putin a mea ('nu am auzit ca Bodu sa fi facut ceva in Parlamentul European'), afirmatie nu doar falsa ci si contraproductiva la adresa intregului partid", a mai notat Bodu.

Europarlamentarul a tinut insa sa precizeze ca este al treilea dintre romanii din PPE in ce priveste numarul de rapoarte legislative - 37.

"Nu sunt un geniu, dupa cum nu sunt nici un robot. (...) Stiu ca este greu sa razbat ca independent in conditiile in care nimeni nu va veni sa ma sponsorizeze, nimeni nu imi va face campanie si nimeni nu ma va considera indeajuns de bun ca sa imi masor fortele cu partidele politice", a subliniat Sebastian Bodu.

Acesta a mai spus ca va incerca "imposibilul", adica sa castige voturile "fara buget, fara echipa de campanie, fara galeti, adidasi sau pungi de faina".

In incheiere, Sebastian Bodu s-a semnat "europarlamentar (actual si viitor) ".

Conducerea PDL a stabilit ca pe primele 4 locuri pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare se vor afla, in ordine, Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu.

"In continuare lista curge in conformitate cu performantele pe care le are fiecare regiune", a anuntat Vasile Blaga, luni, referindu-se la filialele PDL.

F.N.

Citește și:
Klaus Iohannis merge din nou la Bruxelles. Principalele subiecte pe care le va discuta șeful statului cu liderii europeni
Klaus Iohannis merge din nou la Bruxelles. Principalele subiecte pe care le va discuta șeful statului cu liderii europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa, joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European de primăvară şi la Summitul Euro în format extins, care vor avea loc la Bruxelles, Regatul Belgiei,...
Precizările lui Sorin Grindeanu despre măsurătorile de pe canalul Bîstroe: ”Ucraina nu a transmis României data la care vor începe”
Precizările lui Sorin Grindeanu despre măsurătorile de pe canalul Bîstroe: ”Ucraina nu a transmis României data la care vor începe”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut miercuri, 22 martie, precizări privind acordul dat de Ucraina pentru măsurătorile de pe Canalul Bîstroe și Brațul Chilia, ”pentru a nu...
#Sebastian Bodu candidat independent europarlamentare, #Bodu PDL europarlamentare , #stiri Sebastian Bodu
Comentarii