Sebastian Bodu vrea sa i se alature lui Mihai Razvan Ungureanu

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 21:01
3085 citiri
Sebastian Bodu vrea sa i se alature lui Mihai Razvan Ungureanu
Foto: Arhiva

Eurodeputatul PDL Sebastian Bodu a anuntat, miercuri, ca a decis sa se alature demersului initiat de Mihai Razvan Ungureanu in vederea coagularii fortelor de centru dreapta.

"Am decis sa ma raliez demersului initiat de Mihai Razvan Ungureanu, acela de a porni o asociatie menita sa coaguleze tot ceea ce astazi, in Romania, mai inseamna forta de centru dreapta. PDL este singurul partener politic natural al lui Mihai Razvan Ungureanu. Este clar ca atat PDL cat si fostul premier au aceiasi adversari politici si impartasesc aceleasi valori.

Ce cred democrat-liberalii despre Initiativa Civica a lui MRU

Am convingerea ca Romania are nevoie de o dreapta puternica pentru a contracara stanga formata de PNL si PSD. Si nici un om de dreapta din Romania nu trebuie sa ramana impasibil la ascensiunea stangii din Romania, cu concursul hotarator al PNL. Romania are acum un Guvern cu mandat de 6 luni, care prin toate masurile luate se declara un adversar direct al economiei private si al clasei de mijloc", a declarat europarlamentarul.

"Sub amenintarea stangii, Initiativa Civica de Centru Dreapta trebuie sa ii aduca impreuna pe politicieni sau oameni neimplicati politic dar cu convingeri de dreapta. Ca om cu profunde convingeri de dreapta, ma voi ralia demersului initiat de Mihai Razvan Ungureanu", a conchis el.

#Sebastian Bodu ralieze Mihai Razvan Ungureanu, #Sebastian Bodu alature Mihai Razvan Ungureanu, #Ungureanu forte dreapta , #stiri Sebastian Bodu