Sumudica: Cred ca Sebastian Coltescu, din punct de vedere profesional, a incheiat cu arbitrajul si s-a sinucis

Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 17:38
5734 citiri
Sumudica: Cred ca Sebastian Coltescu, din punct de vedere profesional, a incheiat cu arbitrajul si s-a sinucis
Foto: Facebook / Sebastian Coltescu

Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Sumudica, a declarat, miercuri, la Digi Sport, ca pentru arbitrul Sebastian Coltescu este incheiata cariera dupa gafa de la meciul PSG - Istanbul BB. Sumudica l-a criticat si pe alt membru al brigazii lui Ovidiu Hategan, Octavian Sovre, spunand ca acesta este foarte arogant.

"Cred ca el (Coltescu) a gresit. Acum doi ani am antrenat in Arabia Saudita. Veneau brigazi de Liga Campionilor si nu m-a eliminat nimeni, n-am avut probleme. La doua meciuri am avut aceasta brigada. La un meci m-am abtinut rau de tot.

Atata aroganta din parte unui tusier, domnul Sovre, n-am intalnit in toata cariera mea de jucator si de antrenor. Acest om ma trata ca si cum nu ne-am fi vazut niciodata. De atunci il apreciez pe Hategan, l-a chemat de nu stiu cate ori in casca si nu a venit sa aiba vreun conflict cu mine. Ma trata precum eram ultimul antrenor care nu aveam licenta Pro si el arbitrase sase finale de LC. Cred ca aseara Sebastian Coltescu din punct de vedere profesional a incheiat cu arbitrajul si s-a sinucis", a spus Sumudica.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de romani, a fost intrerupt, marti, in minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au parasit terenul dupa ce arbitrul de rezerva Sebastian Coltescu a folosit cuvantul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspetii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Hategan, iar Sebastian Coltescu l-a atentionat pe central ca o persoana din staff-ul echipei turce trebuie sanctionata. Coltescu a folosit cuvantul "negru" indicandu-i centralului Hategan acea persoana.

Hategan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost international camerunez, iar turcii au decis sa iasa de pe teren dupa mai multe discutii cu brigada si cu alti oficiali ai meciului.

Jucatorii echipei Istanbul Basaksehir au parasit dupa aproape doua ore Stadionul Parc des Princes, refuzand sa mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, in urma scandalului de rasism in care este implicat Sebastian Coltescu. UEFA a stabilit ca partida se va relua astazi, de la ora 19.55, cu alti arbitri (Danny Makkelie - Mario Diks, Marcin Boniek - Bartosz Frankowski).

Brigada romana delegata la acest meci era formata din centralul Ovidiu Hategan, asistentii Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe si rezerva Sebastian Coltescu.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#coltescu scandal rasism sumudica , #Stiri Sebastian Coltescu