Basescu: Sunt furios pe Ghita pentru ca si-a permis sa ma inregistreze

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 22:00
22033 citiri
Basescu: Sunt furios pe Ghita pentru ca si-a permis sa ma inregistreze

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la B1 TV, ca daca ar mai fi fost la Cotroceni, ar fi facut din gasirea lui Sebastian Ghita cel mai important obiectiv si ar fi mobilizat toate structurile de securitate pentru a-l gasi pe omul de afaceri.

In ceea ce priveste inregistrarea in care aparea vorbind despre dosarul lui Dan Voiculescu, Basescu s-a declarat 99% convins ca Ghita a fost cel care l-a inregistrat, precizand din nou ca este editata.

"Daca azi, saptamana trecuta, eram la Cotroceni, faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv al structurilor de securitate din Romania. S-a lovit in SRI direct. As fi mobilizat toate structurile de securitate sa mi-l gaseasca. La fel cum a fost la Omar Hayssam. N-am avut liniste pana nu il aduceau inapoi. Nu as fi avut liniste pentru ca ori are ceva de spus, ori a fost doar o lovitura data unei persoane", afirmat fostul sef al statului.

In ceea ce-l priveste pe fostul prim-adjunct al SRI Florian coldea, in prezent suspendat, Traian Basescu a sustinut ca acesta "a fost influent la nivelul lui de cunoastere".

Referindu-se la inregistrarea in care vorbeste despre dosarul lui Dan Voiculescu, Basescu a spus ca este furios pe Sebastian Ghita ca si-a permis sa il inregistreze. El a reafirmat faptul ca inregistrarea este editata, iar schimbarile de sens sunt "consistente".

"Eu sunt furios pe Ghita pentru ca si-a permis sa ma inregistreze stand cu mine la masa. Da (confirma inregistrarea - n.r.). E editata imprimarea, le-a lipit putin si a dat schimbari de sens consistente. Nu vreau sa discut pentru ca o sa merg la Parchet probabil, Parchetul a declansat o ancheta. Insa faptul ca sta la masa cu mine si ma inregistreaza...", a spus fostul sef al statului.

Intrebat, la B1 TV, daca Sebastian Ghita, personal l-a inregistrat, Basescu a spus: "Eu sunt 99% ca da. (...) Au fost discutii, mai era un ziarist, stateam de vorba si probabil si-a folosit telefonul pe naravurile pe care le are. A fost o discutie libera, eu am discutat mai multe - si de nedreptatea cu fratele meu, si de Ioana cu provocatorii, si de nepot cu provocatori".

De asemenea, Basescu a negat categoric faptul ca i-ar fi permis lui Ghita sa il inregistreze.

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: NEWS.RO
Comentarii
niculaeda
rank 5
"Basescu: Sunt furios pe Ghita pentru ca si-a permis sa ma
P.S.D.Erie
rank 5