Ziare.com

Sebastian Ghita nu stie pentru ce fapta penala s-a autodenuntat. A ajutat-o pe Kovesi din prietenie, dar pe Ponta nu Interviu

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 16:35

   

Sebastian Ghita nu stie pentru ce fapta penala s-a autodenuntat. A ajutat-o pe Kovesi din prietenie, dar pe Ponta nu Interviu
Sebastian Ghita nu stie pentru ce fapta penala s-a autodenuntat la Parchetul General, marti, cand a dus o hartie scrisa de mana, in care se autoacuza ca ar fi falsificat raportul tehnic cu privire la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, acoperind astfel un plagiat.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, deputatul ne-a declarat ca nu stie daca Codruta Kovesi a plagiat sau nu si nici nu il intereseaza sa afle.

Insa, din prietenie pentru cea care in 2012, atunci cand au aparut suspiciunile, era procurorul general al Romaniei, a facut demersuri pe langa expertii din comisia tehnica insarcinata cu teza lui Kovesi, care sa-si insuseasca raportul de expertiza.

Fara sa aiba nicio calitate oficiala in acest caz, Ghita a obtinut cooperarea acestor experti, pe care refuza sa ii numeasca, temandu-se de interventiile DNA asupra lor.

Sebastian Ghita mai afirma ca, pe langa prietenie, grija pentru imaginea Romaniei l-a impins sa ii roage pe acesti experti sa semneze raportul de neplagiat fara nicio verificare si sustine ca acestia au fost convinsi fara niciun fel de presiune (santaj sau mita).

Sebastian Ghita ne-a mai spus ca doar in cazul Kovesi a alergat prin tara dupa semnaturile expertilor, in schimb plagiatul amicului Victor Ponta nu l-a interesat deloc si nu a facut nicio interventie.

Ati despus ieri la Parchet un autodenunt pentru falsificarea raportului tehnic in cazul dnei Kovesi. Pentru care fapta penala anume va autodenuntati?

Am si spus acolo ca, impreuna cu alti demnitari, carora nu le-am dat numele pentru a incerca sa-i protejez, pentru ca procurorii sa poata ancheta fara interventiile celor de la DNA, am participat la elaborarea acelui document tehnic si la semnarea acestuia.

In ce calitate ati participat?

Avand o relatie foarte apropiata cu dna Kovesi, fiind practic prieteni la vremea aceea, si dansa temandu-se de un potential rezultat negativ al comisiei tehnice, vorbind in mai multe randuri cu dansa si eu cunoscandu-i pe cei care se ocupau de intocmirea raportului tehnic, am convenit ca impreuna cu ceilalti sa avem grija ca raportul sa fie pozitiv.

Aveati calitate oficiala?

Nu, nu eram nici deputat, nici desemnat in comisie, nu am avut nicio calitate oficiala.

De aceea, va si intreb: pentru ce v-ati autodenuntat? Ca sa comiteti un fals intelectual ar fi trebuit sa aveti calitatea oficiala de a intocmi acel raport falsificat.

In mod evident, nu aveam calitate oficiala. Expertii desemnati sa analizeze teza erau alte persoane, noi doar am scris documentul in locul lor.

Deci care e fapta dvs penala pentru care v-ati autodenuntat?

Eu nu stiu.

Deci v-ati denuntat pentru ca, fara a avea o calitate oficiala, ati scris o hartie asumata de altii?

Eu si alte persoane.

Cine erau expertii care au semnat raportul ajuns pe masa CNE?

Cu toata dragostea pentru hotararea cu care puneti intrebari, o sa va rog sa-mi dati voie sa le spun procurorilor, pentru ca numele acelor persoane in spatiul public nu cred ca ii va feri de presiunile DNA.

Eu vreau sa aflu chestiuni tehnice, punctuale si oficiale. Raportul tehnic este intocmit de experti care in mod normal ar trebui sa fie cunoscuti si pusi pe site-ul CNE, potrivit regulamentului CNE. Cine sunt? Este vorba despre calitati oficiale.

Nu doresc sa va spun dvs, le voi spune procurorilor.

Este vorba despre juristi?

Experti in stiinte juridice.

Comisia e diferita de aceea care a analizat teza dlui Ponta?

Nu stiu.

Dl Mateut a facut parte din comisia dnei Kovesi?

Asa cum am zis, nu voi confirma sau infirma niciun nume pentru ca mi-e frica de ce le va face DNA acelor oameni.

Deci dvs in virtutea simplei prietenii cu dna Kovesi...

Nu era simpla, era procurorul general.

Simpla prietenie, nu simpla persoana.

Nici prietenia nu era simpla. Era serioasa.

De cand erati prieteni?

Din 2009, daca nu ma insel.

Si dna Kovesi v-a cerut sa faceti acest lucru?

Au trecut patru ani de atunci... Am avut o discutie cu dansa si exprimandu-si ingrijorarea si eu spunandu-i "draga, dar ii cunosc eu pe oamenii aia", am convenit ca ma asigur ca raportul va iesi favorabil.

Cum i-ati convins sa faca o fapta penala pentru care sesizati Parchetul?

N-a fost simplu, ca erau presiunile celor de la Antena 3, ale lui Ciuvica, Kovesi era vazuta ca echipa lui Basescu. Nu voia nimeni din tara sa semneze pentru dna Kovesi.

Cu atat mai mult

Am folosit argumente serioase, zic eu. Convingandu-i ca si asupra Romaniei si asupra institutiei Parchetului General vor plana umbre serioase si riscam sa ne decrediblizam ca tara. Si unii au acceptat sa mearga pe aceasta logica.

Fara bani, fara santaj?

Cu siguranta nu a fost vorba de santaj sau bani.

Ziceti ca i-ati gasit greu prin tara. Deci dvs ati determinat componenta comisiei?

Nu.

Nu inteleg... Dl Ciuvica a depus plangere, CNE a stabilit comisia de experti, ziceti ca nu dvs ati determinat componenta ei, dar ca ati gasit greu prin tara oameni dispusi sa semneze

Dupa aceea, mi-am dat seama ca eu si inca 2 persoane ii cunosteam pe experti si i-am spus dnei Kovesi. Dansa a fost bucuroasa si...

Daca ii cunosteati, de ce ati alergat prin tara dupa semnaturi?

Asa am facut.

Dar comisia era deja alcatuita, ziceti.

Nu cred ca s-a strans niciodata.

Nu credeti sau stiti?

Nu cred ca s-a strans vreodata si semnaturile pe documentul elaborat de noi le-am luat alergand dupa fiecare membru al comisiei prin tara.

De unde ati stiut sa elaborati un raport tehnic pe domeniul juridic. Nu aveti formatia necesara.

N-am stiut eu. Nu am fost eu cel care a asezat considerentele tehnice. A fost o alta persoana.

Dl Costoiu, dupa cum zice Traian Basescu?

Nu am folosit eu numele. Nu confirm, nu infirm nume de persoane. Traian Basescu a fost presedintele Romaniei, a avut destule informatii de la servicii si de multe ori arunca si astfel de chestiuni. Sa spuna de unde stie. Eu nu am spus nici procurorilor si nici public. M-a surprins Basescu, cand a venit cu astfel de date si de nume.

V-a surprins invocarea numelui Costoiu?

Da, nu de la mine stie.

Anul 2012 a fost complicat pentru prietenii dv, pentru dl Ponta, USL. Parchetul General condus de dna Kovesi a declansat o ancheta privind referendumul, a ridicat documente, oameni pusi sa jure pe capota masinii....

De la un anumit moment dna Kovesi a devenit vehementa. Multi si in parchete si din servicii se saturasera de dl Basescu chiar in 2012.

Si daca erati prieteni buni n-ati discutat si acest aspect al anchetei referendumului?

Ba da.

Nu i-ati amintit ca ati ajutat-o?

Nu, nu i-am reamintit. I-am spus ca oamenilor li se pare o exagerare si riscati ca, incercand sa mentineti puterea cu orice pret, sa incalcati regulile democratice.

Sunteti convins ca teza dnei Kovesi e plagiata?

Nu, nu ma pricep.

Si atunci de ce ati considerat necesara falsificarea raportului? V-a spus dna Kovesi ca teza e plagiata?

Nu, o tinea sus si tare ca nu e plagiat, dar nici nu era sigura cum va iesi raportul tehnic.

Deci ati facut presiuni sau ati rugat frumos expertii sa falsifice raportul fara sa fiti sigur ca e nevoie de asa ceva?

Nu i-am rugat sa falsifice. Le-am prezentat un document asa cum l-am scris noi si explicandu-le acele ratiuni si i-am rugat sa si-l insuseasca.

I-ati rugat frumos si ei au zis da? Atat?

Repet, era vorba de a prezenta faptul ca pe o chestiune importanta pentru stat si institutie si oamenii aceia au inteles in acel moment.

Si niciunul nu a vrut sa vada daca nu cumva teza chiar e in ordine?

Ce sa zic....

Nu inteleg, e vorba despre experti totusi.

Fiind o admiratoare a dnei Kovesi, incercati sa nu intelegeti. Nu v-am zis nimic nici de Kovesi, nici de plagiat, nici ca-i buna, nici ca-i rea, eu am zis despre mine, nu am vrut sa-i fac rau lui Kovesi nici sa ramana in functie, nici sa o dea jos, nici sa ancheteze oameni pe capote.

Am zis ca eu am facut asta in 2012. Mi-am prezentat si argumentele pentru ca doi ani de dosare masluite si hartuieli, doar pentru ca am fost prezent intr-o campanie electorala, am obtinut o decizie a ICCJ care a returnat un dosar masluit celor de la DNA, am decis ca e momentul sa spunem oamenilor si adevarul.

Repet si dna Kovesi e om ca noi toti, nu e imparateasa Romaniei. DNA nu e o institutie suprastatala si trebuie sa fie in rand cu celelalte institutii. Nu se poate ca dna Kovesi sa fie stapana noastra.

Nu spun ca dna Kovesi trebuie sa fie imparateasa. Ceea ce vreau sa inteleg, cu mintea mea poata putina...

Aveti o minte foarte ordonata, dar sa o folositi la a afla adevarul. De multe ori, faceti acest lucru si vorbiti drept in articolele dvs.

Asta incerc sa aflu cu mintea mea, va multumesc, ordonata atunci. Adevarul. Cum ati convins niste experti sa faca un fals, sa certifice un lucru pe care nu l-au verificat, fara sa faceti presiuni, sa mituiti sau sa santajati? Si de ce ati facut-o fara sa stiti daca e plagiat sau nu, ba chiar dna Kovesi sustinea "sus si tare" ca nu e?

Am facut-o pentru ca eram prieten cu dna Kovesi si se plangea ca e un risc. N-a fost nevoie de presiuni sau alte forme de motivare, pentru ca era vorba de dna Kovesi si intelegeau ca, daca dupa discutia cu plagiatul lui Ponta apare si discutia cu plagiatul procurorului general, avem o problema, Romania are. Oricum o avem.

Ati facut acelasi tip de interventie si pentru raportul tehnic al dlui Ponta?

Nu, n-am avut legatura cu acel subiect.

Deci va era mai prietena dna Kovesi decat dl Ponta?

Nu mi-era mai prietena. Daca va aduceti aminte dl Ponta era deja prim-ministru.

Exact. Un plagiat de prim-ministru e mai bun pentru tara decat unul al procurorului general? Acolo nu ati incercat sa-i convingeti ca nu e bine pentru tara?

Nu-i cunosteam pe acei experti si dl Ponta nu s-a plans ca avea probleme cu lucrarea.

Deci ii cunosteati doar pe cei din comisia dnei Kovesi?

Nu m-a preocupat subiectul. Ponta n-a zis "ce dracovenie, ce o sa se intample". Era convins ca n-a plagiat si a obtinut decizia.

Care apoi a fost rasturnata. In cazul dlui Ponta exista si o comisie internationala cu profesori de la Strasbourg si Sorbona.

Sunt convins ca in cazul dnei Kovesi va exista o comisie interplanetara care va declara ca nu a plagiat.

E suficient CNATCDU (Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare). De ce nu sesizati CNATCDU?

Eu nu am treaba cu CNATCDU si nici cu plagiatul dnei Kovesi, eu am cu mine. Mi-am facut autodenunt. Nu am zis nimic de Kovesi plagiat. Am zis "dragi procurori, vreti sa aflati adevarul? Uite ce mi s-a intamplat in acesti 10 ani", a fost un exercitiu prin care sa arat ca si noi, cetatenii cei multi si huliti, putem spune adevarul in fata cetatenilor.

Si de ce nu ati facut-o pana acum? In zece ani...

Abia ieri am obtinut dovada de la ICCJ ca sub supravegherea dnei Kovesi se fac dosare masluite cu probe ilegale. Lucrurile nu functioneaza normal si dvs in loc sa ne bagati si pe noi in seama cand va spunem ca ne sunt santajate rudele si prietenii, zeci de oameni, ca am inlocuit baronul Cosma cu baronul Negulescu. Firmele lui merg la licitatii, pe ale altora le distruge.

Daca aveti dovezi ca dl Negulescu face ceva ilegal, de ce nu depuneti denunt?

Am vazut pe Luju.

Deci nu stiti dvs ca oamenii necajiti au cunostinta si nu-i ia nimeni in seama?

Suntem 200 de mii de oameni in Ploiesti si stim toti ce face Negulescu, dar nu vreti sa vedeti la Bucuresti.

Repet, ati depus denunt daca stiti?

S-au depus 10 denunturi. Si la CSM, si la DNA, si la Parchetul General de doi ani de zile.

La CSM nu se depun denunturi. Revenind la raport, de ce ati tacut pana acum in privinta falsului?

Pentru ca ieri a aparut decizia ICCJ care imi dadea voie sa vorbesc cu o decizie a unui judecator in fata.

In alt dosar. N-are nicio legatura cu autodenuntul dvs.

Pentru mine ce se intampla intr-un dosar se intampla si in celelalte.

Dvs considerati ca ati comis o fapta penala, doar de aceea v-ati autodenuntat. Considerandu-va dvs insiva infractor, nu ar trebui sa demisionati cel putin din Comisia de Control SRI?

Nu, nu consider. Consider ca aceste presiuni pe care le faceti personal si ale altor jurnalisti impotriva Parlamentului si a parlamentarilor reprezinta o greseala. Cand comunistii au arestat conducerea partidului taranesc au avut aceeasi abordare.

Ce presiuni am facut eu asupra dvs?

Mi-ai pus o intrebare sugerandu-mi sa-mi dau demisia.

V-am pus o simpla intrebare

Raspunsul e nu. Tocmai faptul ca sunt parlamentar imi da posibilitatea sa lupt cu faradelegile din interiorul legii.

Cu ce va ajuta aceasta calitate in autodenuntul depus?

Nu pot sa ma aresteze. Pot merge in fata colegilor sa le spun de ce am declarat ce am declarat si ca cei la DNA vor sa ma bage in inchisoare. Asa cum a fost data trecuta cand m-au obligat sa-l denunt pe Ponta se poate intampla din nou.

In inchisoare va baga, eventual, judecatorii, nu procurorii.

Am vazut in cazul acestui procuror cum intr-un aranjament cu judecatorii Dinu si Teisanu au arestat pe primarul Ploiestiului dupa ce au mers la nunti, la petreceri.

Exista fond si apel pentru orice decizie

Unul era la Tribunal si unul la Curtea de Apel.

E maniplulat sistemul ECRIS (aplicatia folosita la nivelul instantelor judecatoresti pentru repartizarea electronica a dosarelor)?

Da. Din toate calitatile mele, va spun asta.

Si cum ati luptat din calitatile acestea cu manipularea ECRIS care e si o chestiune informatica pe deasupra?

La introducerea datelor in calculator, o grefiera desteapta plimba hartiile dintr-un dosar in altul.

Ati facut o sesizare oficiala in privinta aceasta?

Nu pot lupta cu totul in tara asta. Lupt cu cate imi vin la indemana. Cum le aflu lupt.

Ziceti ca stiti deja cum se manipuleaza ECRIS-ul.

O sa fac o plangere si in acest sens.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 23356 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
33 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Sebastian Ghita nu stie pentru ce fapta penala s-a autodenuntat.

A ajutat-o pe Kovesi din prietenie, dar pe Ponta nu Interviu"

- ghitza ne crede tampitzi ! :o(((

 

analfabetul Ghita si doctoratele !

-----------------------------------

 

"Sebastian Ghita nu stie..."

"Deci v-ați denunțat pentru ca fără avea o calitate oficială ați scris o hartie asumata de alții?"

Se vede de la o poștă că e pretenar de-al lui Ponta, același gen de inepții, de contradicții de la o frază la alta...
Era și culmea ca un potlogar ordinar sa aibă calitatea de a judeca un doctorat.
Trebuie ca (,) Kovesi totuși să lămurească, dacă e cazul, chestiunea doctoratului.
Ca să le inghețe stuchitul in alde patrocle, bunga al-osul, macsi....

Un lucru e clar, Băsescu s-a băgat ca musca-n lapte in chestiunea asta.

Pentrui Ghitza si Tonta, piatra de incercare era..

... istetimea lui Zbanghele si agerimea lui Geoana. Daca-i pacaleau pe astia doi, erau cei mai tari din PSD.

- "Fineturi" care nu trec de prima observatie logica.

" Băsescu s-a băgat ca musca-n lapte in chestiunea asta.

In ultimul timp Marinatul base a cam inotat numai in
LAPTE!!

as vrea sa-l aduca pe maestrul Vanghelie ca martor

o sa radem foarte mult !
astia de la psd au un limbaj de grajdari puscariasi !

Daca ar fi doar semialfabetizarea fortata a domnului Ghita....

in cazul de fata am impresia ca Acest Ghita, ori nu e intreg la minte ori face misto de justitie, punandu-i la treaba in mod nejustificat! Oricum ar fi, daca un individ ca Ghita care a asudat din greu din buzunar pentru a face rost de diploma de bacalaureat, a ajuns sa fie in comisia de "specialisti" care verifica doctorate.....suntem in situatie catastrofala! Practic Romania este un stat mafiot fara doar si poate, iar simpla rostire a numelui acestui copil ciclop cu fata de sindrom Down, ne face sa murim de ciuda ca unul ca Toto Riina e la "ei" si nu la "noi"!

cu toata dragostea,vorba handicapatului,se impune

un consult psihiatric ...pe numele Sebastian si Ghita de la portita!
Omul este confuz rau,iar daca ma gandesc ca mai e si mogul,va dati seama ce spune dex-ul despre acest substantiv!
Individul,culmea,a dorit sa salveze imaginea doamnei si a Romaniei!!!!!!!
Acum oare ce doreste de fapt?

Mare-i gradina lui Dumnezeu!

Oare asta-i mintea lui, sau asa i s-a scris scenariul?

Lupta impotriva justitiei la apogeu.

In momentul de fata cei cu musca pe caciula sint dispusi sa contribuie cu milioane pentru a discredita justitia si a o pune sub control.
Dupa ce au platit milioane ,angajind specialisti straini,apeleaza la orice pentru a scapa de soarta care se profileaza.
Cit despre acest Ghita ,tocmai acum si-a adus aminte de niste lucruri ,pe care doar el stie.Aceste amintiri sunt o piesa in concertul antijustitie.

E tare Guitza: denunta fapta dar nu faptuitorii!

"Dom'le, i-am cerut lui X - nu dau nume, mi-e pretin - sa fure. Omu' a furat da' nu vreau sa fie cercetat."

- Asta e buna pentru aia care se uita la GhitzaTv.

 

oricum ,ce se intampla pe scena Romaniei de cateva luni,

este o degringolada totala,datorata DNA,care scoate pe banda dosare,auzi sunt peste 7000!
Nici nu sunt multe,ma asteptam la cel putin 16 milioane!

De fapt, i-a denuntat pe toti,

daca a spus in ce document se afla semnaturile lor.
Stilul acesta de a spune ca nu denunti, desi i-ai denuntat si toate falsele lui justificari sunt de nivelul lui tanti Mitza de la bloc.

Ghuitza cu siguranta zice multe dar nu ADEVARUL!!

Palavrele lui Ghuita Nu se prea pun cap la cap!!
Sunt curios ce scuza va gasi Marinatul Base,>Ponzo de Gorj si Lean lui zapacit, cand va iesi la iveala
Adevaru Adevarat!!

 

Ca coveksy e de fapt Sfanta Fecioara

altoita pe joanna d'arc...
Plagiatoarea e plagiatoare indiferent cine si ce e Ghita! Sa nu uitam ca primul care a vorbit despre Ponta drept plagiator era un incult smardoi de port numit basescu!
O intrebare: DE CE NU SE GASESTE LUCRAREA LA BIBLIOTECA NATIONALA???? Am cerut consultarea ei acum o luna si ceva si mi s-a raspuns (am rugat sa mi se raspunda si in scris) ca "Lucrarea nu poate fi consultata ea lipsind temporar"

Lucrarea contine fro 444 de pagini

Ciuvica a descoperit o greseala de dactilografie si 5,6 fraze generice politienesti (fraze standard si clisee administrative) si nici macar alea nu-s copy-paste (cuvant cu cuvant).

Il citezi pe Ciuvica... sau esti chiar Ciuvica?

Ciuvica,sluga puscariasului fost securist Dan Voiculescu,cel care a furat banii fostei securitati a lui Ceausescu, din Crescent...
Ori esti un postac platit din banii furati de Voiculescu.. ori esti un spalat pe creier de haznaua puscariasul mafiot !

Saracul Ghita...

a fost trimis de mafiotii politici sa faca valuri. El nu intelege nimic din demersul lui, din acea vreme. Daca era nimic, atunci cum a reusit cu semnaturile alea? Nu cumva era valetul lui Ponta?
Interesanta pozitie: pentru el procurorii sunt ok. DNA e nashpa. Ciudata opinie! Seamana cu a lui Ponta.
Oricum, e un film interesant. Merita urmarit.

 

Asa ca sa fiu rau pana la capat !

Lulutza (DNA) a dat afara cateva mii de oameni, mai exact a pus in cap cateva firme 100% romanesti prin dosare DNA.

Ghita in cursul anilor de bine de rau a dat de mancare catorva sute de oameni...

Intelegeti diferenta?

Ca exemplu (apropo de DNA) acum importam ingrasaminte din Austria (produse cu gaze romanesti), deoarece DNA a avut grija sa-l rezolve pe Ioan Nicolae...

Acum puteti sa-mi "injurati" nick-ul pana faceti spume la gura, revin maine cu comentarii.

Sanatate...

 

Hemoroid@ ,.Cunosti un politician cinstit??

Daca da !! zi cum il cheama!! Vreau s-al stiu si eu!
Eu NU inteleg nici aiureala de care vorbesti tu!!
TU zici ca eu pot sa corup, fur,falsific acte,sa depun marturie falasa,sa nu platesc taxe,NUMAI pe motivul ca dau de munca la cateva persoane!!
Pai daca ar fi asa TOTI din noi am putea face milioane peste noapte!

schmit

singurul politician cinstit! Traiasca!!!!
Luluta a plagiat! hi,hi,hi!!!! In definitiv cu ce e mai rau Ghita decat altii??? Ponta, Tariceanu, Dragnea - toti au fost turnati de penali!
Vad ca nu aveti raspuns de ce nu se gaseste "lucrarea" lulutei la biblioteca nationala! Ma duc si maine sa intreb! Asa..... sa ma amuz!!!

ba Android ,dar tare deștept te m-ai făcută M!!

Cine te-a invățat să fi așa "corect"??
"Ințelegeți diferența"😂
Sa mori iii de ras!!

Nu te deranja.

...nu este nevoie !

Bezna mintii. Nu are nici o licarire, nici soarele, nici luna ...

nici stelele, nici licuricii nu circula prin mintea lui. Este un iluminat :) Daca se stinge becul el prin vreun studio, nu mai este
Cred ca nu a putut sa citeasca nici plagiate, dar mai sa le inteleaga. Daca a dat de o vreo lucrare in care erau expuse idei originale intra in bezna.
....

 

De cand Gestapoul sri

s-a bagat pe terenul Mossadului,unde nici CIA nu se baga,s-a terminat tangoul.Va incepe,ca in Moldova,unde au fost cei mai multi evrei,hora pe batai.Cine nu stia sa joace aceasta hora nu era bun de insurat.Informez pe nestiutorii din iobagie ca e un joc popular foarte dificil nu batai cu betele cum cred ei.Nici cei de la Balaceana nu cred ca Mossadul va inghiti afronturile unei baschetbaliste si a unuia care a fost dat afara din facultate,care vor sa aresteze miliardarii evrei.Tare imi este ca isi vor aduce aminte si de Iohannis si de organizatia Deutsch Volksgruppen im Rumanien pe care o conduce sub numele deghizat de Frontul democrat al germanilor din....Romania.Sa vedeti ce Ana Pauker pun evreii dupa alegeri la ministerul justitiei,cu o majoritate de 60 procente in parlament,de nu ramane picior de procuroras care s-a dat cu Iohannis .GoIohannis...la puscarie.

 

Nu inteleg defel intreaga polemica de pe forum cu insulte ce

...tzashnesc in foc incrucishat.
Toata lumea opiniaza... opiniatru pro saucontra despre... a fost sau n-a fost... plagiat.
Lucrarea de doctorat sta marturire asa cum a fost intocmita si semnata.
Ea, teza, se apara sau se acuza singura, dupa evidentele pe care ea insasi le contine.
Bineanteles in fatza unui juriu competent si cu probitate.
Juriu despre care nu stiu daca o mai fi sau n-o mai fi.
Caci, vorba bunicului meu :
"N-ai oameni, dom'le, n-ai cu cine !!!"
PS. Traim din plin urmarile analfabetismului sloganelor rarunchilor... de bine din Dealu' Mitropoliei '90 :
"Moarte intelectualilor".
"Noi muncim, nu gandim".

PS. A platit Statul roman, conform unor statistici publicate ieri pe ziare.com, sume colosale despagubire proprietarilor de drept pentru desproprietarire, in vederea constructiei liniei de metrou -Bucresti-Otopeni.
Dupa lectura articolului, am aflat ca exista deja robotul care sapa SINGUR galeriile de tunel si leconsolideaza cu brton armat, fara sa deranjeze lucrarile din suprafata, si desigur, fara plati compensatorii proprietarilor din parcurs.
Un singur bemol in favoarea stahanovistului Dorel care ca sa sape o fantana, scobeste un sant si apoi il ridica in picioare, este acela ca un astfel de robot, nu poate satisface samsareala cu terenuri si hotiile din despagubiri ale reprezentantilor initiati ai statului nostru degeaba si cu legi de-aiurea.

 

T.Basilic, subiectul nu se pretează la subtilitate si limbaj

academic. Pur si simplu, Guiță s- a autoinvitat la Un dinner des Cons :)))
Nu mai rămane decat sa ii apreciem performanța de diseară :))) In cazul in care nu aveți altceva mai bun de făcut, decat sa va pierdeți vreme cu Guiță TV.

Vedeti, si dumneavoastra gresiti prin referintza :

E mai degraba "Moartea lui Ipu"...

Un Guiță arunca un bolovan in apa si zece academicieni se arunca

sa o scoată! Omul se da si el important, provocand un alt subiect de scandal. Sistem tipic comunist, de inecare a peștelui, de deviere către subiecte care ascund mizeria in care ii va trimite justiția.
Abureala socialista.

 

(Continuare postarii de mai sus adresata dv.)

...abia atunci, in referinta cinematografica adiacenta, putem in sfarsit spune impreuna, in canon :

"Atunci i-am condam at pe toti la moarte"
Binetze, dragul meu mos razbit de saracie inca din copilaria mea...
T. B.

Basilic poet de curte si limbajul sau "adiacent"

de catifea (tatucu'i s-a intunecat la minte).

Mi-a placut prestatia reporterului

Stie jurnalistica. Uneori nu arata ... eh, graba, fir-ar sa fie ...

 

"Sebastian Ghita nu stie pentru ce fapta penala s-a autodenuntat."..

...semnat IED.
Din bruma de vorbe scapate de Ghita eu zic ca stie foarte bine CE fapta penala a savarsit dar si mai bine stie DE CE a facut acest autodenunt....de abia acum.
In 2012 exista suspiciunea ca 'Alba ca zapada' a plagiat. Ziarele clampaneau, A3 cu Ciuvica turbau.
Problema trebuia rezolvata rapid. Coldea il insarcineaza pe Ghita sa se ocupe. Mihnea Costoiu a scris raportul Consiliului National de Etica iar Ghita s-a ocupat de obtinerea semnaturilor fara ca intrunirea legala a CNE sa se produca. Putin de trafic de influenta, un pic de fals si uz de fals,ceva santaj...ca raportul sa fie semnat.Si a fost.Doar a recunoscut ca a umblat prin tara pentru 'unele' semnaturi. Sunt curios cine a umblat pentru celelalte.Ghita stie perfect ce-a facut, cum stie ca autodenuntindu-se.... a scapat..curat chiar daca a udat canapeaua.
Nu l-am auzit pe Ghita, cu 'urechile mele' ca ar fi spus ca Dona Alba ar fi plagiat sau nu.
Cam astea sunt datele culese din vorbele balbaite ale lui Ghita.
De ce acum ? Problemae un pic mai complexa . Daca mergi 'pe fir' ajungi la SUA. Nu ca ar fi implicate ci 'din cauza'.
...........
Sa traiti!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor