Sebastian Ghita, dupa ce a fost scapat de colegi: Iisus e singurul fara pacate. Nu m-am nascut sa fur, ci sa creez (Video)

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 16:04
4093 citiri
Sebastian Ghita, dupa ce a fost scapat de colegi: Iisus e singurul fara pacate. Nu m-am nascut sa fur, ci sa creez (Video)
Foto: B1TV

Deputatul Sebastian Ghita, entuziasmat ca a scapat cu imunitatea intacta dupa ce colegii au votat impotriva cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii, a declarat ca el nu s-a nascut sa fure, ci sa creeze, vorbind chiar si despre "Iisus Hristos, singurul fara pacate".

"Iisus Hristos e singurul fara pacate. Doar Iisus Hristos este unul rastignit pe cruce si fara pacate. Daca ne cauta pe toti 20 de milioane (de locuitori ai Romaniei - n.red.), o sa ne gaseasca pacate cu un denunt, o sa ne aresteze si o sa ne duca in inchisori", a spus parlamentarul pe un ton grav.

Sebastian Ghita a precizat ca nu ii doreste nimanui sa treaca prin ce a trecut el, adaugand ca nu s-a nascut sa fure, ci sa creeze, sa se dezvolte.

"Nu m-am asteptat niciodata in viata sa trec prin asta. Menirea oamenilor pe lume e sa creeze, sa munceasca, sa se dezvolte, nu sa participe la dosare. Eu nu m-am nascut sa fur, sa fac contracte cu statul din care sa fur, ci sa creez, sa ma dezvolt impreuna cu ai mei si cei cu care lucrez, si nu cred ca asta e un lucru de condamnat", a spus deputatul.

"Eu cred ca trebuie sa ajungem la situatia in care societatea sa se civilizeze, sa se ordoneze. Poate nu va fi treaba generatiei mele, nu spun ca eu as fi cel chemat sa fac orice, dar intentionez sa-mi vad linistit de viata mea si toti cetatenii ar trebui lasati sa faca asta. Nu cred ca, pentru placerile sadice ale unor persoane, care se bucura de arestari, de suferinta oamenilor, trebuie sa hranim aceasta masinarie crunta", a continut Ghita.

Ghita o intoarce ca la Ploiesti: Ce zice acum despre un dosar penal pe numele lui Carmen Iohannis

Intrebat daca a votat vreodata in favoarea cererii de incuviintare a arestarii unui coleg, Sebastian Ghita nu a vrut sa raspunda, motivand ca votul este secret.

La votul de miercuri au fost prezenti inclusiv deputatii Victor Ponta si Elena Udrea, despre care jurnalistii au spus ca nu vin prea des prin Parlament, iar Ghita a gasit o explicatie pentru acest lucru.

"Cred ca si Victor Ponta, vazand ce se intampla in justitie... (procurorii - n.red.) cheama oameni in arest fara sa cheme avocatii celorlalte parti din dosar si le spun 'hai sa iti reducem din pedeapsa, sa facem intelegere'. O fi vazut si domnul Ponta ce se intampla, stim cu totii ca a avut o participare noul Cod Penal, care aduce durere oamenilor in Romania", a conchis Ghita.

Deputatii au votat, miercuri, impotriva solicitarii DNA de incuviintare a retinerii pentru 24 de ore si arestarii preventive a lui Sebastian Ghita in noul dosar de coruptie care il vizeaza.

Sebastian Ghita si-a convins colegii sa-l scape cu un discurs in care a vorbit de frica UPDATE: Nu poate fi retinut sau arestat

Sebastian Ghita este acuzat de dare de mita, folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii, santaj, cumparare de influenta si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, intr-un dosar in care pana acum au fost aresatate patru persoane, printre care doi procurori si un sef de Politie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Sebastian Ghita Iisus, #Sebastian Ghita pacate, #Sebastian Ghita fur creez , #DNA