Sebastian Ghita, party cu tinerii in club - isi face partid? (Video)

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 10:50
4918 citiri
Sebastian Ghita, party cu tinerii in club - isi face partid? (Video)

Deputatul Sebastian Ghita s-a intalnit, joi seara, la un club din Capitala cu sute de tineri care l-au sprijinit pe Victor Ponta in campania pentru alegerile prezidentiale, carora le-a recitat din Eminescu si le-a sugerat ca isi va face un nou partid.

Intalnirea a avut loc la Clubul Fratelli si a tinut pana la ora 5:00 dimineata, scrie Evenimentul Zilei.

Sebastian Ghita, prieten apropiat al lui Victor Ponta si adversar al fostilor colegi din PSD Ion Iliescu, Marian Vanghelie si Mircea Geoana, si-a inceput discursul strigand "Vanghelie e aici?"si "Iliescu e aici?". Raspunsul celor prezenti a fost "Nuuuuu!!!".

Sebastian Ghita demisioneaza din PSD: Sunt in continuare prieten cu Ponta, dar el are o tema

Vanghelie, dupa demisia lui Ghita: Un baiat insipid, incolor, inodor si cu mici probleme medicale

De asemenea, deputatul, care a declarat saptamana trecuta ca demisioneaza din PSD, a recitat o strofa din poezia "Doina" de Mihai Eminescu si le-a multumit celor prezenti pentru activitatea lor in campanie.

Conform unor surse din randul participantilor, Ghita ar fi dat de inteles ca in curand va aparea un nou partid, al tinerilor.

Fotografii de la petrecerea data de Sebastian Ghita au aparut pe Facebook.

Sebastian Ghita a anuntat in urma cu o saptamana ca demisioneaza din PSD, dar el continua sa fie membru al grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor.

Anuntul demisiei a fost facut dupa ce Ghita l-a atacat foarte dur pe presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spunand ca tinerii din partid, asa cum sunt el si Victor Ponta, nu mai vor sa fie etichetati drept comunisti, asa ca Iliescu ar trebui sa faca un pas in spate.

Sebastian Ghita ii da replica lui Iliescu: Are comportament marxist. PSD nu e o corporatie, dar nici un CAP

In replica, presedintele Victor Ponta i-a transmis lui Sebastian Ghita ca face declaratii fara sa se consulte cu conducerea partidului si, daca nu isi schimba atitudinea, PSD se va "desparti" de el.

Citeste si:
Liviu Dragnea, la un pas de interdicție pe viață în parlament. Inițiativă legislativă pentru foștii condamnați penal
Liviu Dragnea, la un pas de interdicție pe viață în parlament. Inițiativă legislativă pentru foștii condamnați penal
Persoanele care în trecut au suferit condamnări penale definitive ar putea avea interdicție în a mai candida la alegerile parlamentare decât dacă nu a intervenit o reabilitare, amnistie sau...
Tensiuni în coaliție după șirul de gafe ale UDMR. Ce șanse sunt ca maghiarii să fie scoși de la guvernare
Tensiuni în coaliție după șirul de gafe ale UDMR. Ce șanse sunt ca maghiarii să fie scoși de la guvernare
O serie de gafe din partea reprezentanților UDMR din ultima vreme a alimentat noi tensiuni în interiorul coaliției de guvernare, ajungându-se până la cereri pentru demiterea reprezentanților...