Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Realitatea Media se muta

Miercuri, 31 August 2011, ora 07:43
2487 citiri
Realitatea Media se muta

Elan Schwartzenberg, actionarul majoritar al Realitatea Media, societatea care detine activele postului, licenta de emisie si contractele jurnalistilor, a anuntat mutarea institutiei media intr-un sediu modern, detinut de compania Willbrook, in nordul Capitalei.

Mai mult, Schwartzenberg a declarat, pentru Jurnalul National, ca a ajuns la o intelegere cu Sebastian Ghita, patronul Asesoft (firma cu care Realitatea Media are incheiat un contract de management al postului Realitatea TV): "Sebastian Ghita isi va muta si el biroul in cladirea Willbrook. Vom fi, in continuare, parteneri".

Relocarea ar urma sa inceapa in perioada urmatoare, finalizandu-se in octombrie.

Patronul Realitatea Media a precizat ca intelegerea este cu Sebastian Ghita personal, fara sa implice compania Asesoft. Elan Schwartzenberg a refuzat sa ofere detalii despre natura parteneriatului cu Sebastian Ghita, chiar daca, asa cum a intarit, acesta nu mai face obiectul unor negocieri: "Nu avem niciun fel de probleme, lucrurile sunt stabilite, dar detalii va vom oferi atunci cand vom decide ca e necesar".

De cealalta parte, Sebastian Ghita nu a negat, dar nici nu a confirmat corectitudinea afirmatiilor patronului Realitatea Media. "Daca dansul v-a spus asta, inseamna ca puteti folosi ca atare aceasta informatie. Eu nu voi comenta, nefiind parte in discutia pe care ati avut-o".

Patronul Asesoft a refuzat sa lamureasca situatia.

Sebastian Ghita a obtinut, recent, licenta de emisie pentru un post de televiziune numit RTV (care este si prescurtarea Realitatea TV). A refuzat sa precizeze daca este posibil sa accepte relocarea Realitatea TV, urmand a infiinta RTV in spatiul actual. Elan Schwartzenberg vede ca improbabila o asemenea miscare, facand o aluzie ironica la adresa postului infiintat de RCS&RDS: "Nu cred ca isi doreste un nou 10TV".

Realitatea TV isi are studiourile in cladirea Casei Presei Libere, intr-un spatiu inchiriat de la Tipografia Coresi. Din cele spuse de Sebastian Ghita reiese ca rezilierea contractului cu locatorul este foarte dificila. Implicit, mutarea postului este improbabila, din perspectiva managerului acestuia.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Realitatea Media, #realitatea mutare, #Elan Schwartzenberg , #Realitatea TV