Sebi Ghita a fost vazut la SRI

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 07:02

   

Sebi Ghita a fost vazut la SRI
Dumnezeule, ce ne-au spus cititorii! Si anume ca luni intr-o vreme, domnul deputat Sebastian Ghita, detinatorul cheii imaginii lui Victor Ponta, a fost in vizita la Serviciul Roman de Informatii.

Nu-i niciun bai, le-am spus noi, incredintati ca normalitatea nu trebuie sa mai socheze pe nimeni intr-o democratie consolidata. Adica in Norvegia?

Deci ne-am interesat sa vedem daca a semnat in registrul de intrari. Am aflat ca nu. Nici in cel de iesiri? Nici! Nu era el? Ba da, el era! Sa fie atat de tampit intr-o vreme cand se tot vehiculeaza povestea asta cu schimbul de maine al PSD, care ar sta in mainile, picioarele, urechile si neuronii lui George Maior?

Pai cine spune ca e tampit? Ni se pare chiar inteligent. Chiar daca s-o fi dus la veceu, a fost vazut intrand. Numai asa, sa le tremure altora nadragii!
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 11472 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5
Nu cred ca George Maior va ajunge presedinte.
Nu ca n-ar fi bun, dar nu poate aduna la fel de multe voturi ca si Sorin Oprescu. Pana la urma, alegerea presedintelui este o chestiune de vot popular, iar seful SRI ar fi perceput de multi antibasisti ca omul lui TB. Sorin Oprescu a avut mai multa libertate de miscare ca primar si l-a punctat din cand in cand public pe TB.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor