Surse: 80% dintre angajatii Realitatea Media au demisionat

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 19:26
6334 citiri
Surse: 80% dintre angajatii Realitatea Media au demisionat

Contractul de management al lui Sebastian Ghita cu Realitatea Media a fost reziliat, joi dimineata, iar peste 80% dintre angajatii postului de televiziune au decis sa isi inainteze demisia.

Potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, 80% dintre angajatii au demisionat si au optat pentru RTV Satellite, firma controlata de Sebastian Ghita.

Astfel, 600 din cei aproximativ 800 de angajati ai postului de televiziune si-au prezentat demisiile.

Contractul lui Sebastian Ghita cu Realitatea Media a fost reziliat

RoVIGo S.P.R.L, administratorul judiciar numit de Tribunalul Bucuresti pentru Realitatea Media (compania care detine Realitatea TV), a anuntat, printr-un comunicat, ca a denuntat contractul de management incheiat in 24 octombrie 2010 intre Realitatea Media si Asesoft International (firma controlata de Sebastian Ghita), pe o perioada de cinci ani.

In comunicat, RoVIGo sustine ca denuntarea contractului isi va produce efectele de la data primirii notificarii.

Sebastian Ghita a declarat pentru Reporter Virtual ca, momentan, nu se va intampla nimic, ci va fi asteptata decizia instantei, iar daca rezilierea isi va produce efectul, atunci are de recuperat 30 de milioane de euro.

"Domnul Vintu incearca sa distruga Realitatea pe principiul ca, daca nu o controleaza el, sa o omoare. Numai instanta poate sa dispuna insa rezilierea. Eu am fost anuntat printr-o notificare. Nu au existat negocieri, discutii, nimic. Ei vor sa aplice cu Realitatea metoda FNI", a mai afirmat Sebastian Ghita.

Realitatea Media se afla in insolventa, dupa ce proprietarul Elan Swartzenberg si administratorul Irina Chirica au cerut in instanta admiterea unui plan de restructurare judiciara. In data de 7 septembrie, instanta a aprobat solicitarea intrarii in insolventa a trustului Realitatea Media.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...