Cine e Sebastian Stan, actorul român nominalizat la Globurile de Aur 2023. Scenele erotice, atracția filmului ”Pam & Tommy” VIDEO

Marti, 13 Decembrie 2022, ora 12:34
8990 citiri
Cine e Sebastian Stan, actorul român nominalizat la Globurile de Aur 2023. Scenele erotice, atracția filmului ”Pam & Tommy” VIDEO
Sebastian Stan, în filmul ”Pam & Tommy”

Sebastian Stan (40 de ani), un actor român stabilit în SUA, a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun actor - Limited Series, Anthology Series or Television Motion Picture” pentru rolul său în filmul ”Pam & Tommy” la gala premiilor Globurile de Aur 2023, programată la 11 ianuarie.

Miniseria Hulu și Disney+, compusă din opt părți, prezintă povestea de dragoste dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, relație pigmentată de scandalul provocat de înregistrările cu conținut sexual din luna de miere, furate și divulgate publicului în 1995.

În producția ”Pam & Tommy”, Sebastian Stan o are ca parteneră pe actrița britanică Lily James (32 de ani), iar scenele erotice dintre cei doi actori constituie unul dintre principalele puncte de atracții ale serialului.

Dacă Lily James a apelat la o pereche de sâni falși, din silicon, dar și la dinți falși, Sebastian Stan a avut parte de același tratament, mai exact o proteză din silicon aplicată în zona genitală.

În schimb, pentru a semăna cât mai leit cu rockerul Tommy Lee, Sebastian Stan a optat pentru o creștere naturală a părului, în ciuda faptului că avea la dispoziție varianta unor peruci. El a recunoscut că a trebuit să-și pună în boxeri o pereche de șosete pentru a lăsa senzația că este la fel de dotat ca Tommy Lee.

#Sebastian Stan, #Pam Tommy, #Film, #Globurile de Aur , #stiri vedete