Nominalizare istorică la Globurile de Aur. Cine e actorul român care poate lua trofeul, cu rolul de soț al celebrei Pamela Anderson

Luni, 12 Decembrie 2022, ora 20:21
7911 citiri
Nominalizare istorică la Globurile de Aur. Cine e actorul român care poate lua trofeul, cu rolul de soț al celebrei Pamela Anderson
Sebastian Stan, în filmul ”Pam & Tommy”

Au fost anunțate nominalizările pentru gala premiilor Globurile de Aur, programată la 11 ianuarie 2023, printre actorii care au șanse la râvnitul trofeu numărându-se și un român, Sebastian Stan.

Sebastian Stan a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun actor - Limited Series, Anthology Series or Television Motion Picture” pentru rolul său în filmul ”Pam & Tommy”.

În vârstă de 40 de ani, Sebastian Stan e un actor român stabilit în SUA, care joacă rolul lui Tommy Lee, fostul soț al celebrei Pamela Anderson.

Miniseria Hulu și Disney+, compusă din opt părți, prezintă povestea de dragoste dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, relație pigmentată de scandalul provocat de înregistrările cu conținut sexual din luna de miere, furate și divulgate publicului în 1995.

În producția ”Pam & Tommy”, Sebastian Stan o are ca parteneră pe actrița britanică Lily James (32 de ani), iar scenele erotice dintre cei doi actori constituie unul dintre principalele puncte de atracții ale serialului.

Astfel, conform presei internaționale, cei doi actori principali au fost nevoiți să apeleze la câteva ”trucuri” folosite pe platourile de filmare în scenele cu conținut sexual.

Dacă Lily James a apelat la o pereche de sâni falși, din silicon, Sebastian Stan a avut parte de același tratament, mai exact o proteză din silicon aplicată în zona genitală.

În schimb, pentru a semăna cât mai leit cu rockerul Tommy Lee, Sebastian Stan a optat pentru o creștere naturală a părului, în ciuda faptului că avea la dispoziție varianta unor peruci.

#Sebastian Stan, #premiu, #Globurile de Aur , #stiri magazin