Sebastian Vettel se retrage din Formula 1! Mesaj emoționant transmis de pilotul cu patru titluri mondiale în palmares VIDEO

Joi, 28 Iulie 2022, ora 13:35
3489 citiri
Sebastian Vettel se retrage din Formula 1! Mesaj emoționant transmis de pilotul cu patru titluri mondiale în palmares VIDEO
Sebastian Vettel FOTO Twitter

Germanul Sebastian Vettel (35 de ani), component al echipei Aston Martin, a anunțat că se retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon.

"Probabil că ar trebui să încep cu o listă lungă de oameni cărora le mulțumesc, dar cred că e mai important să explic motivele din spatele acestei decizii. Iubesc acest sport, a fost în centrul vieții mele de când mă știu. Dar așa cum e viața de pe circuit, așa mai e o viață și în afara acestuia. Să fiu pilot nu este singura mea identitate. Sunt Sebastian, tată a trei copii și soț. Sunt curios și fascinat de oamenii pasionați și talentați. Sunt obsedat de perfecțiune. Sunt tolerant și încpățânat. Obiectivele mele s-au schimbat acum, vreau să văd cum cresc copiii", a spus el într-o postare pe Instagram.

Sebastian Vettel a concurat pentru Sauber, Torro Rosso, Red Bull, Ferrari și Aston Martin. Din postura de pilot Red Bull, a cucerit patru titluri mondiale, 2010, 2011, 2012 și 2013.

#Sebastian Vettel, #vettel se retrage, #formula 1 , #stiri Formula 1