Andrei Gheorghe: Relatia cu Vladescu a fost ca o casatorie in Las Vegas

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 15:28
3064 citiri
Andrei Gheorghe: Relatia cu Vladescu a fost ca o casatorie in Las Vegas

Andrei Gheorghe, cel care a ocupat pentru nici o luna functia de coordonator in departamentul de presa al Ministerului Finantelor, spune ca relatia cu fostul lui sef, Sebastian Vladescu, poate fi comparata cu un mariaj oficiat in Las Vegas.

Gheorghe sustine ca site-ul colorat in violet nu a reprezentat nicio problema si nici nu a fost dat afara, ci pur si simplu i-a scris ministrului o scrisoare cu lucrurile care nu merg bine.

Andrei Gheorghe: Vladescu e ciufut, capos si nu asculta

"Am schimbat site-ul pentru ca am avut un calcul: sa atrag atentia asupra lui, asupra absurdului urias. Rolul paginii electronice este sa fie vazuta. Sunt mandru de site. A fost facut de oamenii din interior in 25 de zile (...) I-am scris si o scrisoare (lui Vladescu, n.red.) in care-i spuneam ce nu merge. Relatia cu el a fost ca o casatorie in Vegas", a declarat Gheorghe, la videochat-ul Realitatea.net.

Sebastian Vladescu: Dupa trei zile la minister, Andrei Gheorghe era terminat

Sa-i dea afara pe ticalosi!

Andrei Gheorghe a mai spus ca toti functionarii publici "ticalosi" care umilesc cetatenii la ghisee ar trebui dati afara.

"In loc ca Guvernul sa-si preocupe 98% din timp cu proiectele macro, n-ar fi mai bine sa dea afara functionarii care umilesc oamenii? Obligatia guvernelor romane, ar fi ca temeinic sa-si refaca sistemul. Sa-si puna intrebarea cine sunt, sa refaca legile functionarilor, sa refaca televiziunea, sa-i dea afara pe ticalosi!", a mai spus Gheorghe.

Antonescu se autodistruge in doua luni, Ponta nu e de incredere ca a fost procuror

Fostul consilier i-a analizat si pe principalii lideri politici din Opozitie, sustinand ca Antonescu isi va distruge cariera in maxim doua luni, iar in Ponta nu se poate avea incredere pentru ca a fost procuror.

"Crin Antonescu are toate abilitatile de a-si distruge cariera in doua luni si determinarea de a duce aceasta distrugere spre culmi superiore", a spus Gheorghe. Cat despre Ponta, fostul consilier al lui Vladescu este de parere ca "nu trebuie sa ai niciodata incredere in cineva care a fost procuror. Mintea lor este calibrata sa caute vinovatia, nu adevarul", explica Gheorghe.

Andrei Gheorghe: E plicticos ce fac acum

Totusi o tentativa de lauda se poate vedea la adresa UDMR, Ghoerghe intrebandu-se cum se face ca Uniunea are "incontinuu oameni competenti", cand "esantionul de selectie este de numai doua milioane de persoane", in timp ce romanii nu pot gasi in 20 de milioane o mana de specialisti.

"20 de milioane de romani, 2 milioane de unguri. De unde poate UDMR din acel esantion redus, sa vina incontinuu cu oameni competenti. Si arata-mi cu ce vine partea astalalta. Si cum se face ca UDMR-ul produce? E simplu, ii scoleste, ii invata, ii tine in haturi. Noi nu suntem in stare sa producem acei o suta de specialisti", a spus fostul consilier de la Finante, declarand ca unul dintre ministrii care ii place este Kelemen Hunor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Andrei Gheorghe Sebastian Vladescu, #Gheorghe Vladescu casatorie Vegas , #Andrei Gheorghe
Comentarii
Poza Gonzagues
Gonzagues
rank 5
Poza GAIA
GAIA
rank 5
EU CREDEAM ...CA LA SAN FRANCISCO