Vladescu: In Guvern nu se ameninta, se lucreaza

Marti, 23 Februarie 2010, ora 12:54
1942 citiri
Vladescu: In Guvern nu se ameninta, se lucreaza
Foto: Antena 3

Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor Publice, a raspuns informatiei aparute in presa potrivit careia premierul Emil Boc i-ar fi amenintat cu remanierea pe ministrii care fac declaratii de presa prinvind niste masuri care nu au fost discutate in prealabil.

"In Guvern nu se ameninta, ci se lucreaza. Vom continua sa lucram ca si pana acum", a spus Vladescu, marti, intr-o conferinta de presa comuna cu prim ministrul.

La inceputul sedintei de Guvern din timpul aceleiasi zile, Emil Boc i-ar fi "certat" pe ministrii care au facut declaratii de presa despre subiecte nediscutate in Cabinet.

Acesta se referea la ministrul Muncii, Mihai Seitan, care a spus ca alocatiile pentru copii vor fi reduse sau chiar eliminate, in cazul copiilor ai caror parinti au venituri mari, dar si la ministrul Finantelor Publice, care a declarat ca vrea sa impoziteze si pensiile sub 1.000 de lei.

Boc ii ameninta cu remanierea pe Vladescu si Seitan

In ambele cazuri, Emil Boc a fost nevoit sa faca aparitii publice pentru a dezminti informatiile.

De altfel, in timpul conferintei de marti, Boc i-a vizat pe cei doi, spunand ca "discutiile din bucataria interna a Guvernului nu vizeaza dezbaterea publica".

Vladescu a mai anuntat ca banii de la FMI vor intra in tara in cursul zilei de azi, fiind vorba de aproximativ 2,4 miliarde de euro. De asemenea, el a adaugat ca Romania va primi si banii de la Comisia Europeana, in luna martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Sebastian Vladescu pensii, #Emil Boc amenintari , #guvern