Vladescu: Inlocuirea mea din functie este o eroare (Video)

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 09:36
1870 citiri
Vladescu: Inlocuirea mea din functie este o eroare (Video)

Sebastian Vladescu, proaspat remaniat de la Ministerul de Finante, este de parere ca inlocuirea sa este o eroare si spune ca isi va continua activitatea ca intreprinzator privat.

Sebastian Vladescu a fost prezent, vineri dimineata, la Ministerul de Finante, ca in fiecare zi, si a spus ca va merge la locul de munca pana cand va depune juramantul succesorul sau, Gheorghe Ialomiteanu.

"Am mai spus, inlocuirea mea este o eroare, nu pot sa am o parere buna, nu e vorba de Ialomiteanu ci de proiectele incepute si care trebuie terminate", a declarat Vladescu.

Remanierea Guvernului: Sebastian Vladescu a ramas fara functie

Intrebat care dintre proiectele incepute la minister ar trebui continuat, Vladescu a spus ca nu ar dori sa ii stabileasca prioritati noului ministru de Finante.

In ceea ce priveste activitatea sa dupa experienta de la Ministerul de Finante, Vladescu a spus ca va fi in continuare "intreprinzator privat".

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretele de numire in functie a noilor ministri numiti de premierul Boc in functii.

Cei sase noi ministri din Cabinetul Boc vor depune juramantul in cadrul unei ceremonii care va avea loc la ora 12.00, dupa publicarea in Monitorul Oficial al decretelor de numire.

#sebastian vladescu, #Vladescu inlocuire eroare, #Vladescu remaniere , #ministru Finante