Român implicat într-o sectă specializată în castrări umane. Bărbatul vindea filmările cu operațiile de mutilare

Vineri, 24 Martie 2023, ora 17:07
6314 citiri
Român implicat într-o sectă specializată în castrări umane. Bărbatul vindea filmările cu operațiile de mutilare
Ustensile medicale FOTO Unsplash

Un român este judecat în Marea Britanie, fiind acuzat că făcea parte dintr-o sectă ce se ocupa cu castrarea bărbaților. Aceștia erau filmați, iar videoclipurile erau vândute.

Ion Ciucur (28 ani) este acuzat că face parte dintr-o societate ocultă în care oamenii se supun unor modificări corporale extreme. El ar fi fost implicat în două astfel de ”proceduri” în perioada ianuarie 2016 – ianuarie 2022, conform Daily Record.

Filmările din timpul operațiilor de mutilare erau apoi urcate pe un site dedicat unor abonați, intitulat „fabricantul de eunuci”, relatează sursa citată.

Românul se confruntă cu o acuzație de conspirație pentru a comite vătămări corporale grave, ca parte a unei investigații mai largi privind o presupusă rețea de modificare corporală extremă. Poliția metropolitană susține că acuzațiile, care variază de la acuzații de vătămare corporală gravă la pornografie infantilă, se referă la 13 presupuse victime care sunt în prezent supravegheate de ofițeri specializați.

Conform anchetatorilor, aceste activități ar fi adus grupării venituri de aproximativ 200.000 de lire sterline, potrivit ziarului londonez.

Potrivit presei britanice, gruparea ar fi făcut parte dintr-o sectă în care oamenii se supun de bună voie unor modificări corporale extreme, practică asociată cu o subcultură în care bărbații devin „nullos”, prescurtare de la „genital nullification”, unde se supun voluntari unei proceduri de îndepărtare a penisului și testiculelor după vechile practici de castrare ale eunucilor din haremurile sultanilor.

#secta, #castrare, #organe genitale, #mutilare , #stiri internationale