Românca furată de 500.000 de euro: femeia ținea banii în seif într-un apartament nelocuit din București. Cum au risipit hoții averea

12 Aprilie 2023 - Românca furată de 500.000 de euro: femeia ținea banii în seif într-un apartament nelocuit din București. Cum au risipit hoții averea

O tânără din București, angajată în Olanda, este proprietara seifului plin cu jumătate de milion de euro, furat în toamna anului trecut dintr-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei.

Sector 6

Ciprian Ciucu a dat proba sportivă la concursul de angajare pentru Poliţia Locală Sector 6: ”Nu sunt foarte ușoare, nici foarte grele”

10 Aprilie 2023 - Ciprian Ciucu a dat proba sportivă la concursul de angajare pentru Poliţia Locală Sector 6: ”Nu sunt foarte ușoare, nici foarte grele”

Pe 11 locuri la Poliţia Locală Sector 6 s-au înscris 63 de persoane şi au trecut mai departe 30 de persoane, după proba sportivă eliminatorie din cadrul concursului de angajare, fiind prima

Primarul Ciprian Ciucu demisionează din funcția deținută în PNL. ”Mai multă administrație și mai puțină politică”

28 Februarie 2023 - Primarul Ciprian Ciucu demisionează din funcția deținută în PNL. ”Mai multă administrație și mai puțină politică”

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, și-a anunțat marți, 28 februarie, demisia de la șefia filialei PNL din sectorul pe care îl reprezintă.

Nicușor Dan, prima reacție în cazul femeii ucise de câini în Sectorul 6 din București, după șirul de atacuri la adresa sa: „Cine a greșit va plăti”

22 Ianuarie 2023 - Nicușor Dan, prima reacție în cazul femeii ucise de câini în Sectorul 6 din București, după șirul de atacuri la adresa sa: „Cine a greșit va plăti”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat duminică, 22 ianuarie, la mai bine de 24 de ore după ce o femeie a fost ucisă de câini în Sectorul 6 din București.

Comunitatea Corupția Ucide, despre cazul femeii ucise de câini în Sectorul 6: „Cerem demisii şi planuri pe termen lung pentru evitarea situaţiilor de acest gen”

21 Ianuarie 2023 - Comunitatea Corupția Ucide, despre cazul femeii ucise de câini în Sectorul 6: „Cerem demisii şi planuri pe termen lung pentru evitarea situaţiilor de acest gen”

Comunitatea Corupţia Ucide o identifică pe femeia care a murit sâmbătă, ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Capitală, ca fiind Ana Oros, activist de mediu, iubitor de

”Fenomenul bizar” care ia amploare pe străzile din București: ”Atenție! Nu vă lăsați păcăliți!”

06 Ianuarie 2023 - ”Fenomenul bizar” care ia amploare pe străzile din București: ”Atenție! Nu vă lăsați păcăliți!”

Poliţia Locală Sector 6: anunţă vineri că un fenomen bizar a început să ia amploare pe străzile Capitalei, la început de an: femei cu bebeluşi în braţe cerşesc la semafor „un bănuţ

Cum va arăta “cel mai mare parc liniar din România”. Va fi amenajat în cel mai poluat cartier al Capitalei FOTO

05 Ianuarie 2023 - Cum va arăta “cel mai mare parc liniar din România”. Va fi amenajat în cel mai poluat cartier al Capitalei FOTO

Primăria Sectorului 6 are în plan amenajarea a încă unui parc, în cartierul Militari, considerat unul dintre cele mai poluate.

Zeci de blocuri din București, fără apă caldă și căldură de 1 Decembrie. Zona în care au loc reparații

30 Noiembrie 2022 - Zeci de blocuri din București, fără apă caldă și căldură de 1 Decembrie. Zona în care au loc reparații

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. a anunțat miercuri, 30 noiembrie, anunţă, că a avut loc o avarie la rețeaua din Sectorul 6 al Capitalei.

Cum o să arate și când se deschide Târgul de Crăciun din Sectorul 6. Roată, carusel și patinoar, printre surprizele pregătite

10 Noiembrie 2022 - Cum o să arate și când se deschide Târgul de Crăciun din Sectorul 6. Roată, carusel și patinoar, printre surprizele pregătite

Organizatorii la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei au anunțat joi, 10 noiembrie, că evenimentul începe în 3 săptămâni și va dura o lună.

Ce a pățit un bucureștean care și-a aruncat gunoiul în fața blocului. „Aparent a scăpat, nu l-a văzut și nu l-a pârât nimeni”

14 Septembrie 2022 - Ce a pățit un bucureștean care și-a aruncat gunoiul în fața blocului. „Aparent a scăpat, nu l-a văzut și nu l-a pârât nimeni”

Primăria Sectorului 6 a anunțat că un bărbat a fost sancționat cu o amendă contravențională de către polițiștii locali pentru că a aruncat gunoiul la colțul blocului, pe domeniul public.

Miracol în București: parc uriaș creat de la zero. ”Am muncit mult să ajungem aici”

16 August 2022 - Miracol în București: parc uriaș creat de la zero. ”Am muncit mult să ajungem aici”

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat marți, 16 august, că un nou parc va fi amenajat în Sectorul 6, în zona Lacului Morii.

Locuitorii unui sector din București, obligați să își lipească coduri QR pe parbrizul mașinii. Ce amenzi riscă în caz contrar

20 Iunie 2022 - Locuitorii unui sector din București, obligați să își lipească coduri QR pe parbrizul mașinii. Ce amenzi riscă în caz contrar

Locuitorii Sectorului 6, din București, care dețin locuri de parcare, vor fi obligați să își lipească un cod QR pe parbrizul mașinii, iar în cazul în care refuză, vor fi amendați.

Cum scapă Sectorul 6 de samsarii spațiilor comerciale: ”La revedere băieților deștepți cu subînchirierile!”

13 Iunie 2022 - Cum scapă Sectorul 6 de samsarii spațiilor comerciale: ”La revedere băieților deștepți cu subînchirierile!”

Primăria Sectorului 6 anunţă că în Consiliul Local al Sectorului 6 a fost votat un proiect al Administraţiei Comerciale Sector 6 privind modul în care se pot închiria terenuri şi

Cât costă mașinile electrice cu care vor circula polițiștii din Sectorul 6. „Vor fi pentru intervenții, nu pentru petrecerea timpului la serviciu”

18 Ianuarie 2022 - Cât costă mașinile electrice cu care vor circula polițiștii din Sectorul 6. „Vor fi pentru intervenții, nu pentru petrecerea timpului la serviciu”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis marți, 18 ianuarie, că au fost achiziționate mai multe autoturisme electrice pentru Poliția locală Sector 6.

Soluția găsită de primarul Sectorului 6 pentru lipsa locurilor de parcare: ”Există o practică tâmpită”

10 Ianuarie 2022 - Soluția găsită de primarul Sectorului 6 pentru lipsa locurilor de parcare: ”Există o practică tâmpită”

Primăria Sectorului 6 al Capitalei a transmis că a început o acțiune de demolare a nu mai puțin de 446 de garaje, multe dintre ele fiind construite fără autorizație.

Datoriile la taxe şi impozite anulate pentru persoane fizice și juridice în Sectorul 6. Cine sunt beneficiarii

06 Ianuarie 2022 - Datoriile la taxe şi impozite anulate pentru persoane fizice și juridice în Sectorul 6. Cine sunt beneficiarii

Contribuabilii, persoane fizice şi persoane juridice, care nu mai figurează cu bunuri mobile şi imobile înregistrate în evidenţele fiscale ale Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale

Supărarea primarului Ciprian Ciucu pe un șofer care a parcat pe spațiul verde: ”Nesimțirea acestui om este fără margini”

30 Decembrie 2021 - Supărarea primarului Ciprian Ciucu pe un șofer care a parcat pe spațiul verde: ”Nesimțirea acestui om este fără margini”

Un șofer din Sectorul 6 a fost amendat de poliția locală pentru că a parcat mașina pe un spațiu verde dintr-un mic părculeț amenajat de administrația locală.

Colindătorii cu boxe, noua plagă abătută asupra României la pachet cu petardele. "N-au nimic în comun cu tradiționalul"

08 Decembrie 2021 - Colindătorii cu boxe, noua plagă abătută asupra României la pachet cu petardele. "N-au nimic în comun cu tradiționalul"

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a transmis miercuri, 8 decembrie, că a decis să nu autorizeze comercializarea de produse pirotehnice, însă Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția

Primul Târg de Crăciun din București fără certificat COVID. Unde a fost deschis

06 Decembrie 2021 - Primul Târg de Crăciun din București fără certificat COVID. Unde a fost deschis

Un al doilea târg de Crăciun s-a deschis în Sectorul 6 din București, a anunțat primăria de sector luni, 6 decembrie.

7 mașini incendiate în Sectorul 6 al Capitalei. Suspectul, un minor, reținut de polițiști

01 Decembrie 2021 - 7 mașini incendiate în Sectorul 6 al Capitalei. Suspectul, un minor, reținut de polițiști

Pompierii din București au intervenit miercuri, 1 decembrie, pentru stingerea unor incedii produse la mai multe autoturisme din Sectorul 6. În urma cercetărilor, s-a constatat că focul a fost pus

Lucrarea de mântuială care a stârnit furia primarului din Sectorului 6. „Este hoție, este bătaie de joc”

12 Noiembrie 2021 - Lucrarea de mântuială care a stârnit furia primarului din Sectorului 6. „Este hoție, este bătaie de joc”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis vineri, 12 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, că a refuzat să recepționeze o lucrare „făcută prost”.

Primarul care vrea să oblige dezvoltatorii imobiliari să ridice clădiri comunitare. "Au apărut peste 20.000 de apartamente fără şcoală, grădiniţă"

11 Noiembrie 2021 - Primarul care vrea să oblige dezvoltatorii imobiliari să ridice clădiri comunitare. "Au apărut peste 20.000 de apartamente fără şcoală, grădiniţă"

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că intenționează să oblige dezvoltatorii imobiliari să construiască şcoli şi grădiniţe, precizând că nu i se pare normal ca aceştia să facă

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunță concedierea a 100 de polițiști locali: ”Vor merge către alte orizonturi”

03 Noiembrie 2021 - Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunță concedierea a 100 de polițiști locali: ”Vor merge către alte orizonturi”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă că, în urma concursului organizat, o sută de poliţişti locali "vor merge către alte orizonturi", în timp ce 300 urmează să beneficieze de

Subiectele testelor date de polițiștii locali din Sectorul 6. Primarul Ciprian Ciucu: "Concursul este pe bune"

03 Noiembrie 2021 - Subiectele testelor date de polițiștii locali din Sectorul 6. Primarul Ciprian Ciucu: "Concursul este pe bune"

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a făcut publice testele date polițiștilor locali, parte a procesului de reforma a instituției în care aceștia lucrează.

Polițiștii locali din Sectorul 6, testați dacă "ştiu să scrie sau să citească". Ciucu: "Stau pe telefon, pe TikTok"

03 Noiembrie 2021 - Polițiștii locali din Sectorul 6, testați dacă "ştiu să scrie sau să citească". Ciucu: "Stau pe telefon, pe TikTok"

Poliția Locală Sector 6 se află în plin proces de reformare, astfel că mai multe funcții de polițiști locali au fost afectate, odată cu noua Organigramă, care va intra în vigoare de la

Cum va arăta Lacul Morii în 2022. Lucrările de modernizare au început oficial FOTO

29 Septembrie 2021 - Cum va arăta Lacul Morii în 2022. Lucrările de modernizare au început oficial FOTO

Primăria Sectorului 6, prin Administrația Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, a început miercuri, 29 septembrie 2021, reamenajarea digului Lacului Morii.

Ciprian Ciucu, reales presedinte al PNL Sector 6. "Astazi a fost o zi frumoasa si linistita"

03 Iulie 2021 - Ciprian Ciucu, reales presedinte al PNL Sector 6. "Astazi a fost o zi frumoasa si linistita"

Presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, a fost reales, sambata, in aceasta functie.

Ciprian Ciucu vrea sa preia peste 70 de strazi de la Primaria Capitalei pentru a le reabilita si moderniza

17 Iunie 2021 - Ciprian Ciucu vrea sa preia peste 70 de strazi de la Primaria Capitalei pentru a le reabilita si moderniza

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, intentioneaza sa preia peste 70 de artere de circulatie pentru a le reabilita si moderniza. Proiectul de hotarare prin care se cere Consiliului General al

Sistem de supraveghere video in Sectorul 6. Primaria a lansat o licitatie cu valoare estimata de peste 38 milioane de lei

05 Iunie 2021 - Sistem de supraveghere video in Sectorul 6. Primaria a lansat o licitatie cu valoare estimata de peste 38 milioane de lei

Primaria Sectorului 6 a lansat pe SICAP o licitatie pentru furnizarea unui sistem de supraveghere si monitorizare video, in cadrul unui contract desfasurat pe durata a cinci ani.

Harta in timp real a strazilor blocate de lucrari. Date disponibile intr-un singur sector din Bucuresti: "Am promis-o si a venit"

24 Mai 2021 - Harta in timp real a strazilor blocate de lucrari. Date disponibile intr-un singur sector din Bucuresti: "Am promis-o si a venit"

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucuresti, a anuntat ca harta lucrarilor edilitare este disponibila online.

Top 3 știri din presa centrală

Maia Sandu confirmă că va candida pentru un nou mandat prezidențial. Aderarea la Uniunea Europeană, o prioritate
Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a confirmat că va candida pentru încă un mandat prezidenţial la alegerile de anul viitor,...

Parlamentarii USR au venit cu pancarte de la protestul cadrelor didactice în plenul Camerei Deputaţilor: "Premierul Ciucă și alți speciali au pensii și de 18.000 de lei"
Parlamentarii USR au venit cu pancarte de la protestul cadrelor didactice în plenul Camerei Deputaților miercuri, 31 mai. „Am adus vocea...

Continuă conflictul dintre PNL și PSD privind șefia ANAF. Vicepreședinte liberal: „Heiuș a demisionat pentru a salva un ministru al Finanțelor incompetent”
Vicepreședintele PNL Dan Motreanu a transmis că demisia liberalului Lucian Heiuș de la conducerea ANAF a reprezentat „un gest de onoare”...
  1. O femeie care și-a vândut apartamentul pentru a merge într-o croazieră de 3 ani în jurul lumii își cere banii înapoi
  2. Cu cât a ajuns să fie plătit un salahor: "Au și tabieturi, nu fac nimic până nu fumează sau beau cafeaua"
  3. Românii își caută parteneri de drum spre Grecia. "Sunt niște băieți care repară aceeași mașină în aceeași curbă, de vreo 10 ani"
  4. ”Definitiva” pentru Manciu, impostorul care a furat banii pentru tratamentul copiilor bolnavi de cancer. Ticăloșia prin care a pus mâna pe donații
  5. Jurnalista Ramona Păuleanu i-a cerut restul unei casierițe și a ieșit scandal: ”De unde să vă dau dacă nu am?”
  6. Paradox pe piața muncii: șoferii de TIR sunt plătiți regește, dar sunt tot mai greu de găsit. „Multe persoane „dezertează” fără un minim preaviz”
  7. Apelul la „chibzuință” al unui român din diaspora care vrea să se mute la sat, în România: „Poate cineva s-o simți și mai taie din lăcomie”
  8. Lista telefoanelor care emit cel mai ridicat nivel de radiații: "Mai bine să fii precaut decât să regreți"
  9. Șocul unui român după ce a fost cazat într-o cameră minusculă: "Dacă aveți impresia c-a fost ieftin hotelul și de-aia, nu, n-a fost"
  10. Înfricoșătoarele rachete de apărare antiaeriană S-400 ale Rusiei. Ce misiuni neașteptate primesc în Ucraina