Mesaje extraterestre primite de astronomi ce i-au lăsat cu gura căscată: Explicația originii i-a încurcat VIDEO

Sambata, 04 Iunie 2022, ora 02:22
9533 citiri
Mesaje extraterestre primite de astronomi ce i-au lăsat cu gura căscată: Explicația originii i-a încurcat VIDEO
Sursă de unde radio din univers complet misterioasă FOTO: Phys

Oameni de știință de la Universitatea de Vest din Sydney, Australia, care au detectat mesaje extraterestre provenite dintr-o galaxie în spirală au rămas pur și simplu cu gura căscată. Ei au descoperit sursa semnalelor radio, dar nu o pot explica, fiind una misterioasă.

Originea și natura acestei surse sunt necunoscute și necesită investigații suplimentare, au anunțat astronomii australieni, într-o lucrare publicată în revista ArXiv a Universității Cornell, pe 23 mai 2022, potrivit IFL Science.

Un petic de univers a dat bătăi de cap experților, după ce au descoperit o sursa de unde radio ciudată denumită JO54149.24-641813.7 din NGC 2082, o galaxie în spirală aflată la 60 de milioane de ani-lumină distanță de Pământ.

Un matematician avertizează lumea: Există patru civilizații extraterestre ostile care pândesc Pământul VIDEO

Pe lângă faptul că că arăta foarte asemănător cu propria noastră galaxie, cel mai interesant lucru referitor la NGC 2082, înainte de lucrare, era prezența unei supernove de tip II, găsită în 1982.

Cu toate astea, astronomii au detectat acolo ceva misterios, ei descoperind emisii radio crescute. Experții au apelat și la faimosul telescop Parkes Dish din New South Wales, Australia pentru a căuta în adâncul universului și a descifra misterul sursei.

Trebuie menționat faptul că, în general, sursele de emisii radio sunt diverse obiecte din univers care emit cantități relativ mari de unde radio. Printre cele mai puternice se numără pulsarii, anumite nebuloase, quasarii și galaxiile radio.

O forță misterioasă descoperită în spațiu: O entitate necunoscută acționează împotriva lumii noastre VIDEO

Acum, astronomii de la Universitatea Western din Sydney au anunțat descoperirea unei noi surse de unde radio, necunoscută până acum de oamenii de știință, a cărei adevărată natură este încă incertă.

Ei au spus că nu poate fi vorba de rămășița unei supernove sau de un pulsar, sugerând că sursa poate fi de origine termică, o sursă de fundal extragalactică, cum ar fi obiectul cvasi-stelar, o galaxie radio sau un nucleu galactic activ.

#semnale, #semnale extraterestre detectate spatiu, #Mesaje, #mesaje extraterestre NASA, #extraterestri , #descoperire
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Trebuie sa recunosc ca mesajele primite de la domnul Al Bulescu