Accident provocat de Serban Huidu, soldat cu morti - vezi ultimele informatii

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 12:45
50409 citiri
Accident provocat de Serban Huidu, soldat cu morti - vezi ultimele informatii
Foto: Realitatea Tv

Realizatorul de emisiuni Tv si radio Serban Huidu a provocat, duminica la pranz, un accident rutier grav, pe DN1, intre Brasov si Predeal, in dreptul localitatii Timisul de Sus.

Doua persoane au murit si alta este grav ranita, fiind vorba de ocupantii masinii Dacia Logan care a fost lovita de masina de teren condusa de Serban Huidu.

Ziare.com va prezinta cele mai noi informatii legate de accident si consecintele sale:

- Potrivit Antena3, politia urmareste cinci ipoteze in cadrul anchetei ce a fost demarata in acest caz.

- Huidu, vizibil afectat dupa accidentul pe care l-a produs, si-a strans copiii in brate, plangand, dupa ce a auzit ca trebuie sa ramana peste noapte in spital, si apoi minorii au plecat din spital cu niste prieteni de familie.

- Potrivit Realitatea Tv, Huidu le-a spus politistilor ca nu stie cum s-a petrecut accidentul si ca ii pare extrem de rau pentru cele intamplate.

- A treia persoana aflata in autoturismul Dacia Logan a iesit din operatie si se afla la sectia de Terapie Intensiva, potrivit Cristinei Vecerdy. Pacientul a suferit un traumatism toracic si unul cranian, fiind in stare grava.

Huidu si sotia raman internati

- Medicul a precizat ca Huidu va fi tinut sub supraveghere, in spital, timp de 24 de ore, avand in vedere antecedentele sale medicale.

- In spital, lui Huidu i s-a efectat o tomografie craniana, deoarece realizatorul radio-Tv s-a lovit la cap. Potrivit medicilor, tomografia a fost efectuata doar pentru control, Huidu fiind in afara oricarui pericol. El a ramas, insa, spitalizat.

- Sotia acestuia, a suferit un traumatism la glezna si are o contuzie hemotoracica, ea urmand, de asemenea, sa ramana in spital.

- Realizatorul Tv si sotia acestuia nu au suferit rani grave, insa cei doi copii ai lor, care se aflau pe locurile din spate, au fost transportati la spital, potrivit Cristinei Vecerdy, medic sef al SMURD Brasov.

Serban Huidu, la cateva minute dupa producerea accidentului

- Dan Ivascu, inspector la Politia Rutiera Brasov, a declarat, la Antena3, ca minorii au fost dusi la spital mai ales din cauza socului, nefiind raniti in urma impactului.

Accident soldati cu morti provocat de Serban Huidu: Realizatorul tv ramane in spital

- In autoturismul condus de Huidu se afla si bona copiilor, care nu a suferit rani, atat ea, cat si copiii, urmand a fi externati.

- In schimb, un barbat aflat in Logan se afla in sala de operatii, unde medicii incearca sa-i salveze viata.

Alcolemie zero, avea voie sa conduca

- In urma testelor efectuate la spital, s-a dovedit ca alcoolemia lui Huidu era zero, confirmand alcooltest-ul de la fata accidentului.

- Pe de alta parte, se pare ca Huidu avea voie sa conduca, potrivit investigatiilor. Initial, acest lucru era pus la indoiala, avand in vedere ca se afla inca sub tratament, in urma accidentului de schi din decembrie 2010, in urma caruia medicii i-au indus coma si a avut nevoie de luni intregi de recuperare, potrivit Antena 3.

Masina lui Serban Huidu, in urma accidentului

Cum s-a produs accidentul

- Accidentul s-a produs dupa ce Serban Huidu, aflat la volanului unei masini tip jeep, a intrat intr-o depasire neregulamentara, intrand pe contrasens. Astfel, a intrat in coliziune frontala cu un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar.

- Soferul Loganului, un barbat de 65 de ani, si un pasager, o femeie de 54 de ani, au decedat in urma impactului.

Masina Logan, lovita frontal de jeep-ul lui Serban Huidu

Ce risca Huidu?

- Daca realizatorul radio-TV este gasit vinovat de producerea accidentului, va fi acuzat de omor din culpa. Insa, potrivit avocatilor, avand in vedere ca alcoolemia este zero si ca nu a fugit de la locul accidentului, el nu risca pedeapsa cu inchisoarea.

- Potrivit lui Christian Ciocan, purtator de cuvant al Politiei Romane, in regiunea unde a avut loc accidentul nu exista camere de supraveghere, care ar fi putut inregistra evenimentul.

- In urma cu doi ani, Serban Huidu si-a pierdut carnetul, in aceeasi zona, dupa ce a incercat, in repetate randuri, sa efectueze depasiri si a fost prins de politisti, potrivit Antena 3.

Doua accidente grave in mai putin de un an pentru Huidu

Accidentul produs de realizatorul radio-TV a survenit la nici un an dupa ce acesta a fost grav accidentat in timp ce se afla la schi in Austria.

Pe 29 decembrie 2010, Huidu a incercat sa evite niste copii aflati nesupravegheati pe o partie din statiunea Innsbruck, intrand intr-un copac si suferind traumatisme cranio-cerebrale.

Medicii au decis sa ii induca starea de coma, pentru a putea face investigatiile necesare salvarii vietii. El a fost scos din coma indusa pe 1 ianuarie, insa a urmat peste o luna de recuperare in spitalul din Innsbruk. Pe 4 februarie 2011, Huidu s-a intors in tara, unde a continuat tratamentul de recuperare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UPDATE Trafic blocat pe autostrada A1 în urma unui accident grav. Un microbuz s-a izbit de un TIR FOTO
UPDATE Trafic blocat pe autostrada A1 în urma unui accident grav. Un microbuz s-a izbit de un TIR FOTO
Un accident rutier grav a avut loc joi, 18 aprilie, pe autostrada A1, în zona localităţii Veştem din judeţul Sibiu. Accidentul s-a produs la kilometrul 230, pe sensul de mers Sibiu-Boiţa....
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#accident rutier, #victime accident , #accident